Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Reflektorfényben a LEXUS a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon

2020. szeptember 14. - Antalfy Krisztina

A 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál mobilitási partnereként a világ vezető környezetbarát luxusautómárkájaként ismert Lexus is sütkérezett a rivaldafényben a múlt hétvégén. A rangos filmművészeti seregszemlét immár negyedik egymást követő éve támogatott Lexus által rendelkezésre bocsátott luxusautókkal okkal olyan hírességek érkeztek a fesztiválra, mint Pedro Almodóvar, Tilda Swinton, Vanessa Kirby, Alessandro Gassman, Anna Foglietta vagy épp Oliver Stone.

lexus_georgina_rodriguez.jpg

Tovább

Részt vennél a LEXUS rajztanfolyamán?

A világ vezető környezetbarát luxusautó gyártója, a Lexus jól ismert modelljeinek lenyűgöző, egyszerre letisztult és futurisztikus formavilágáról. A nemzetközi dizájnvilág élvonalában jegyzett autógyártó most globális közösségi programjának keretein belül különleges kezdeményezést, egy nem mindennapi rajztanfolyamot indít útjára, amelynek keretében a világ egyik legelismertebb dizájnere, a Lexus világszintű formatervezési igazgatója, Koichi Suga lépésről lépésre mutatja be, hogyan kell autókat rajzolni.
lexus_rx.jpg

Tovább

Így áll ki a DIVAT a gyerekekért

 II. UNICEF Pop-Up Store Blaskó Nikolettel és Mihalik Enikővel

Október 11-e a Lánygyermekek Világnapja, ennek alkalmából ismét megrendezi nagyszabású jótékonysági gardróbvásárát az UNICEF Magyarország. Az október 9-én nyíló, háromnapos Pop-Up Store ezúttal is márkás ruhadarabokkal, rendkívül kedvező áron várja az érdeklődőket. Az UNICEF Magyarország a jótékonysági gardróbvásáron befolyt teljes összeget a rászoruló lánygyermekek életének jobbá tételére fordítja.

unicef_divattal_a_gyerekekert_2.jpg

Tovább

Ők lettek a FIAT Díjugrató Országos Bajnokság győztesei

Szeptember 10-13. között rendezték meg a Fiat Országos Díjugrató Bajnokság döntőit a Nemzeti Lovardában. A 2020. évi felnőtt magyar bajnok Fazekas István (Határőr Dózsa SE) Walter nevű lovával lett, aki a bajnoki serleg mellé egy 7 millió forint értékű Fiat Tipo személyautót kapott. Az eredményhirdetésen Lázár Zoltán kilencszeres fogathajtó világbajnok, a KB Autoteam Jeep nagyköveteként egy Jeep Wrangler Rubicon terepjárót vehetett birtokba egy évi használatra a jövő évi Budapesti Fogathajtó és Lovastorna EB felkészülése időszakára.
fazekas_higgions2.jpg

Tovább