Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett a vadonatúj Jeep® Gladiator

2020. december 30. - Antalfy Krisztina

Az ikonikus Wrangler alapjaira épül a pickup, amely a ’Menj bárhova, csinálj bármit’ életérzést új szintre emeli: 152 centiméteres acél platója fokozott sokoldalúságot, funkcionalitást és rugalmasságot nyújt. Emellett már a piaci bevezetéskor több mint 200 eredeti Jeep kiegészítő található a Mopar® kínálatában, amelynek segítségével a Gladiator teljesen személyre szabható, vagyis pont olyan életstílus modellé alakul, amilyenre az ügyfeleknek szüksége van.

hp_overland_red_s.jpg

Tovább

Találd meg végre kedvenc sárga ruhádat! // OUTFIT

Ha egy ruha beválik...

Pantone idén is megválasztotta a 2021-es év színpárját, melyet biztos sok helyen láthatunk majd viszont a jövő évben. A választott két szín ezúttal az Ultimate Gray - a szürke egy nyugtató árnyalata, és a napsütésre emlékeztető, vidám hangulatot idéző Illuminating sárga. Ez utóbbit sajnos kevesen érzik a magukénak, sokan óckodnak is tőle, holott a sárga egy kifejezetten szép és könnyedén variálható szín. De hogy megmutassam, valójában mennyire szerethető árnyalat, elhoztam kedvenc sárga Bonprix ruhámat, hátha így te is meglátod e színben a szépséget és a lehetőséget.brown_girl_and_cat_photo_collage.jpg

Tovább

A Lexus RX 450h lett az Egyesült Királyság legjobb prémium hibridje

A Lexus RX 450h luxus-SUV nyerte el a ’Legjobb prémium hibrid autó’ címet a DrivingElectric megmérettetésén, amit Nagy-Britannia első számú, az elektromobilitásra szakosodott fogyasztói honlapja rendezett. A világ első prémium hibridjének legújabb generációja, a Lexus RX 450h hozta el az első helyet az elektromobilitással foglalkozó neves brit online magazin, a Driving Electric által meghirdetett megmérettetésen a ’Legjobb prémium hibrid autó’ kategóriában.
lexus_rx_450h.jpg

Tovább

5 dolog, ami Téged is boldogabbá tehet

Örömteli pillanatok...

Ez az év nem épp a jósága miatt kerül majd be a történelemkönyvekbe. A világjárvány mindannyiunk életére hatással volt, és sajnos van mind a mai napig, a semmiből felbukkanó vírushelyzet mindenkit bizonyos változtatásokra kényszerített. Így nem csoda, hogy egy ilyen év után, mint a 2020, mindenki szeretne kicsit bízni és hinni abban, hogy 2021 egy nyugodtabb, boldogabb és tilalmaktól kevésbé sújtott év lesz.

boldogsag_34.jpg

Tovább

Hogyan lett bevándorlók gyermekéből az USA első afroamerikai, női alelnöke?

Magyarul is megjelenik Kamala Harris életrajzi könyve

Kamala Harrisszel kapcsolatban kevés dolog számít hétköznapinak, személyes története azonban egyben Amerika legjobb oldalának reprezentációja is. Az Amerikai Egyesült Államok leendő alelnökéről Dan Morain veterán újságíró írt életrajzi könyvet, mely Magyarországon a Cor Leonis Kiadó gondozásában jelenik majd meg. A Kamala útja – Egy amerikai élet című mű érdekes és inspiráló olvasmány lehet mindenki számára arról, hogyan lehet egy hátrányos helyzetű családból is a magasba törni. A könyv már előrendelhető a kiadó webshopján, valamint a nagy könyvhálózatokon.

pexels-photo-4273468.jpeg

Tovább

Különleges módon kelnek életre Budapest épületei

Ha mindig érdekelt, hogy milyen volt a II. világháború előtti Budapest, ha sétáltál volna az egykori Kálvin téren, vagy betértél volna a Blaha Lujza téri Nemzeti Színházba, akkor most egy különleges film segítségével megteheted. Egy kreatív stúdió keltette életre Budapest eltűnt épületeit, melyek most nem csak fotóként bukkannak fel, hanem a képek filmmé változtak. 

xgmh_qiw.jpeg

Tovább

10 ok, amiért szerethetjük a KARÁCSONYT

Én így próbálok karácsonyi hangulatba kerülni...

Próbáltam eltolni a készülődést, még egy ideig dobozban tartani a karácsonyi díszeket, de elvesztem a sok csillogó kirakat, a mézeskalács illatú utcák, az ünnepi dekorációk és a cuki télapók között, amik már szeptember óta a boltok polcain sóvárogtak, hogy valaki végre vigye őket haza. Bármerre is jártam - persze szigorúan betartva a kijárási tilalmat-, mindenhol ott bujkált már a karácsony: fények, díszek, ízek, illatok és a jó öreg karácsonyi zenék formájában. Így hát maxi hangerőre tekertem Mariah Carey megunhatatlan All I Want for Christmas is You dalát, bekapcsoltam a fényfűzéreket otthonom minden egyes pontján és fejest ugrottam a decemberbe.

1_26.jpg

Tovább

Mit üzen a maszkod a külvilágnak?

Divattermékké vált a védőeszköz

A koronavírus-járvány kezdete óta alapkellékké váltak a maszkok, az arcot és az orrot eltakaró viselet pedig az elmúlt hónapokban divatcikké nőtte ki magát. Tavasszal sok olyan cég is maszkokat kezdett gyártani, akik korábban mással foglalkoztak – így tett az egyik legnagyobb múltú magyar zászlóüzem is. Míg az általuk készített zászlók eddig királyi paloták díszei voltak, ma maszkjaik segítik a vírus elleni védekezést több tízezer ember arcán. Tapasztalataik szerint egyre nagyobb az igény a mintázott, egyedi maszkokra is, mert ez is legalább annyit elárulhat rólunk, mint bármely más ruhadarabunk.

zann5k5g.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása