Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kipróbáltam: ProfiCare PC-MPS 3004 Manikűr-pedikűr szettet

2020. november 08. - Antalfy Krisztina

Ápolt körmök kockázatmentesen

Hiszed vagy sem, de a szép, üde arcbőr és az egészséges, ragyogó haj mellett nem szabad elhanyagolnunk a körmeinket sem. Bár a hideg hónapokban kezeink és lábaink háttérbe szorulnak, érdemes észben tartani, hogy körmeink állapota is sokat elárul rólunk. A szép köröm mindig ápolt, vonzó nőt tükröz. Az alapvető ápoltsághoz viszont nem árt, ha otthon is kezelésbe vesszük körmeinket egy jó minőségű körömreszelő segítségével. Na de honnan tudhatjuk, hogy a számtalan körömápoló termék közül melyik a legjobb számunkra?
123964478_119385666638413_7892023317390892342_n.jpg

Tovább

Szereted a hajad? Akkor ezt neked találták ki

Dús frizura egyszerűen hajszárítással

Az elmúlt évek során több hajformázót is volt lehetőségem kipróbálni, de eddig még nem találtam meg azt az egyet, ami rövid idő alatt, károsodás nélkül is megszépítené a hajam. Egészen mostanáig. Persze én is többször csalódtam a nagy nevekben és a túlárazott termékekben, de minél többet kipróbáltam, annál többet tanultam belőle, hogy végül megtaláljam azt a típust, ami az elvárásaimnak a legjobban megfelel.
nagyito_alatt_a_proficare_forrolevegos_hajformazoja.jpg

Tovább

5 dolog, ami Téged is boldogabbá tehet

Örömteli pillanatok

Nemrég még kapkodva készültem a másnapra, sietve indultam el otthonról, izgatottan ültem be egy-egy mozipremier vetítésére és maszk nélkül, félelem nélkül intéztem az ügyeimet a városban. Mindez röpke pár hónap alatt gyökeresen megváltozott, a szabadtéri tevékenységek, a társas érintkezések, a természetesnek vélt életünk átalakult, mindez pedig maximálisan rányomta bélyegét a mindennapjainkra: állandósult rossz hangulat, szorongás, létbizonytalanság. Ha te is így érzed, egy dolgot ne feledj, a sötét éjszakát mindig a reggeli fény követi. 
boldogsag_31.jpg

Tovább

Kipróbáltam: A nemrégiben nyílt PANDHYS™ beautique Purity tisztító kezelését

Egy kezelés a bőr minőségének javítása érdekében

Fiatalnak lenni fantasztikus érzés, de sajnos a fiatalság múló állapot, ahhoz, hogy harminc fölött is energikusak és fiatalosak maradjunk, érdemes odafigyelni arcbőrünk védelmére, mely az idő múlásával egyre több kényeztetést igényel. S ha most még egy üde, makulátlan arc is néz vissza rád a tükörből, hidd el, sokkal egyszerűbb megelőzni a szépséghibák kialakulást, mint később drasztikus eljárásokkal kezelni azokat az undok ráncokat, szem alatti barázdákat.

s4-scaled-5308x2003.jpg

Tovább

Így viseld ősszel a MELLÉNYT

Beköszöntött a valódi ősz, vele együtt pedig a borongós, esős időjárás, amikor a rohanós reggeleken már kevésnek bizonyulnak a lenge ruhák és a könnyed kardigánok. Ám a kevesebb több elve alapján ezeken a napokon is érdemes átgondolnunk alaposan a ruhatárunkat. Válasszunk olyan alapdarabokat, amelyek kisebb ráfordítással és kevesebb kiegészítővel is viselhetünk. Ilyen pl. az én személyes nagy kedvencem, a mellény.
1_19.jpg

Tovább

A japánoknak külön szavuk van az autó szeretetére

Keitarou Hinoue a világ vezető környezetbarát luxusautó gyártója, a Lexus formatervező csapatának egyik legtehetségesebb ifjú tagja. Ő felel az utastéri formákért, funkciókért, és ebben a minőségében kicsit a “jövőbe is lát”, hiszen a ma megtervezett részleteknek már a holnap felhasználói igényeihez és megoldásaihoz, az elektromos autózáshoz és az önvezetéshez kell igazodniuk. A Două Locuri blogger által készített alábbi beszélgetésben ő mesél többek között a japánok különös autószeretetéről, az „Aisháról”.

lexus_keitarou_hinoue_aisha_20.jpg

Tovább

Tudtad? Ilyen utat járnak be a használt ruháink

Sokszor az egész világon átutaznak, végül új formában térnek vissza hozzánk

Itt az ősz, amikor sokan megszabadulunk a túl sok helyet foglaló nyári cuccok egy részétől. Jó esetben nem a kukába hajítjuk, hanem egy környékbeli adományboltban adjuk le őket, de azt kevesen tudják, milyen utat járnak be, amíg újra hordhatóvá válnak.

darqihoa.jpeg

Tovább

OKTÓBERI kedvencek // ősz

Örömteli pillanatok #10

koronavírus-járvány az élet számos területén változásokat hozott, ám ahogy teltek a hetek-hónapok, mi szép lassan megtanultunk alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Ugyanakkor a koronavírussal kapcsolatos állandó negatív hírek elkerülhetetlenül próbára tesznek miket, félni kezdtünk az életünk feletti kontroll elvesztésétől, kialakult egyfajta létbizonytalanság, negatív életszemlélet, mely sokunknál frusztrációhoz és huzamosabb ideig tartó szorongáshoz vezetett. Ezért nem árt néha kicsit megállni, megpihenni és rátalálni a hétköznapok örömeire, melyek segíthetnek túljutni a nehéz napokon.

baby_memories_facebook_post.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása