Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Munkalehetőség mindenki igényeire szabva?

2021. június 17. - Antalfy Krisztina

Karrierlehetőség kismamáknak, sportolóknak részmunkaidőben és akár 50 év felett

Az elmúlt időszak mindannyiunk életében és szokásaiban rengeteg változást hozott, sokan kerültek új élethelyzetbe, kényszerültek új munkahely keresésére. A Herbalife Nutrition gondolt azokra, akik megváltozott élethelyzetükben új karrierutakat keresnek, és sikeres Tanácsadók tapasztalataira építve karriertanácsokkal szeretné segíteni őket. A Közvetlen Értékesítők Szövetségének friss adatiból kiderül, hogy Magyarországon jelenleg félmillióan dolgoznak közvetlen értékesítőként, és az elmúlt időszakban számukban hatalmas növekedés mutatkozott, ami arra utal, hogy ez a szakma egyre népszerűbbé válik, hiszen sokak igényeit ki tudja elégíteni.
advisor.jpg

Tovább

Most már maga az autó szól, ha feltörték

Méghozzá a vezető okostelefonján keresztül

Bár a járvány miatt az emberek Európa-szerte leginkább otthon vannak, a járművek továbbra is a bűnözők kedvelt célpontjai, sőt néhány országban meg is szaporodtak az ilyen bűnesetek.Az autóriasztók segíthetnek ugyan elriasztani a tolvajokat, de a nagyvárosokban, ahol az utcák éjjel tele vannak leparkolt járművekkel, sokan már nem foglalkoznak a riasztásokkal, hiszen azt sem tudják, hogy kinek az autójáról van szó.2
fordpass_ecosport_securialert.jpg

Tovább

Megérkezett Millie Bobby Brown és a Pandora új közös kollekciója

Stranger Things sztárjának kedvencei

A nyár a vidámságról, szabadságról és játékosságról szól. Ebben a szezonban Millie Bobby Brown kiválasztott négy új Pandora Me charmot, amik arra invitálnak, hogy merészen és magabiztosan mutasd meg az egyéniségedet.
high_2021_d_pandora_me_model_02_rgb.jpg

Tovább

A Volkswagen ID.3 modelljei foci-Eb közelbe viszik a szurkolókat

„Felvillanyozva” juthatnak el Budapesten, a foci-Eb hivatalos szurkolói zónájába azok a futballrajongók, akik a Volkswagen ID.3 modelljét választják az odavezető úthoz. A Volkswagen magyarországi forgalmazója a foci-Eb kezdetétől a végéig, naponta, térítésmentes szolgáltatást nyújtva szállítja a meccsek és a Volkswagen teljes egészében elektromos autómodelljei iránt is érdeklődőket.
id_3_uefa.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása