Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így lesz boldog a gyerkőc, és te végtelenül kipihent!

Most kiderült kiket rejt a 336b szoba

2016. május 08. - Antalfy Krisztina

Mindig nagy öröm számomra, ha egy sajtótájékoztatónak, vagy bármilyen más eseménynek a patinás, pazarul felújított 12. kerületi villa, ismert nevén a Villa Bagatelle ad otthont. Legutóbb a Happy Family tartott itt egy szuper hangulatú blogger találkozót, melynek keretein belül közelebbről is megismerkedhettünk a Happy Family Közösséggel és az általuk életre keltett VIP Blogger programmal.

fotorcreatedhiuo.jpg

Tovább

Idén ezeket a napszemüvegeket fogod hordani

Luxottica, Trendek és Történetek

A divat minden szezonban változik, de a napszemüveg változatlanul az egyik legstílusosabb kiegészítője marad a megjelenésünknek, egy-egy jól megválasztott darab pedig remekül tükrözheti személyiségünket és kihangsúlyozhatja különleges egyéniségünket. Így a nyár közeledtével pedig mi más is kerülhetne a figyelem középpontjába, ha nem ez a remek kiegészítő. Ennek alkalmából a luxus napszemüvegeket forgalmazó LUXOTTICA magyarországi csapata egy sajtótájékoztató keretein belül mutatta be, hogy mik lesznek idén a legtrendibb napszemüvegek, melyek nem csak divatosak, de a legjobb UV védelemmel is fel vannak fegyverkezve a káros napsugarak ellen.

fotorcreatedghgu.jpg

Tovább

TOMS: Most cipő nélkül segíthetsz másokon

Csatlakozz a ONE DAY WITHOUT SHOES mozgalomhoz!

A TOMS márka idén is megrendezi a #OneDayWithoutShoes-t, amivel arra kérik a márka rajongóit és vásárlóit, hogy közös erővel segítsenek felhívni a világ figyelmét arra a sok-sok éhező, szegény kisgyerekre, akik cipő nélkül kénytelenek élni. Ha te is szívesen csatlakoznál a mozgalomhoz, május 10-én tölts fel egy képet a lábadról cipő nélkül az Instagram oldaladra #withoutshoes és #tomshungary hashtagekkel.

toms_odws_22.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Értékeljük a pillanatot!

Ahogy ott ültem a kávéházi teraszon egyedül, volt időm megfigyelni a körülöttem elhaladó embereket, idős hölgyeket ahogy a piacról igyekeztek hazafelé, kézen fogva andalgó fiatal párokat, akiknél még lángolt a szerelem, édesanyjával a villamos után rohanó kisfiút, térképet szorongató turistákat és egy nőt, aki épp addig üldögél magányosan a villamos megállóban, a kopottas padon, amíg én elkortyolgattam a tejszínhabos lattemat. Semmit különöset nem csináltunk, ő csak bámult maga elé hosszasan, míg én elméláztam a gondolataimban. Nem ismertük egymást, de egy dolog közös volt akkor kettőnkben, végre önmagunk lehettünk és kiélvezhettük az egyedüllét ellopott pillanatait. Nem vagyok egy magányos lény, de néha azért jól esik egyedül meginni azt a finom feketét a hosszú munkanap végén.

fotorcreatedds_1.jpg

Tovább

Gwen Stefani, Julia Roberts és George Clooney egy autóban énekel!

Zseniális reklám, óriási nézettség

Adott egy laza, vicces csávó, James Gorden és egy városi terepjáró, amiben minden héten más és más világsztár mehet egy kört, miközben kellemes beszélgetések mellett marad idő egy kis éneklésre is. Valahogy így lehetne röviden és tömören összefoglalni a Carpool Karaoke című amerikai sorozatot. A The Late Late Show műsorvezetője többek között olyan világsztárokat utaztatott már meg, mint Stevie Wonder, Iggy Azalea és Justin Bieber. Én először akkor figyeltem fel a srácra, amikor Adele ült be mellé az anyós ülésre. Legutóbbi adásában pedig Gwen Stefani volt az utasa, akihez csatlakozott Julia Robert és George Clooney is.

landscape-1459253500-screen-shot-2016-03-29-at-81107-am.png

Tovább

Ismerd meg közelebbről Kiss Ádámot!

Mindannyiunk életében vannak meghatározó korszakok, amelyekre mindig nosztalgiával gondolunk vissza. A népszerű stand upos, Kiss Ádám főiskolásként hip-hop koncerteken csápolt bőgatyában, és legvadabb kosaras korszakában Michael Jordan fanatikusként még a mester képmását is a hátára varratta. Ma már egyre gyakrabban érzi úgy, hogy kezd megkomolyodni.

kiss_adam_elkeszult_1.jpg

 

Tovább

Tippek az egészséges belsőért és külsőért

A tiszta étkezés nem csak a csinos alak miatt fontos

Konyhasó, finomított cukor és liszt, na és persze vanília aroma… Ezeket száműzné minden konyhából Marton Adrienn. A Miss Balaton by Cosmopolitan új casting trénere néhány hasznos tippet osztott meg, amelyek nem csak abban segíthetnek, hogy csinosabb legyen az alakunk, hanem egészségesebb legyen a szervezetünk is.

casting_trenerek_1.jpg

Tovább

Ilyen még nem volt! Chanel Kubáig repült egy show miatt

Hola Coco! Hola Cuba!

Végre szabad az út Kubába az amerikaiaknak, akik így már nem csak vásárolhatnak a szigetországban, de ha úgy tartja kedvük, mindenféle korlátozások nélkül akár divatbemutatót is rendezhetnek. Ezt a rendkívüli alkalmat kihasználva Karl Lagerfeld elutazott Havannába, ahol bemutatta a Chanel legfrissebb, 2017-es cruise kollekcióját. Szerintem ezt neked is látnod kell!

fotorcreatedsss_3.jpg

Tovább

Nagyszabású design aukció a Bartók Béla Boulevardon

ELEVEN Tavasz összművészeti fesztivál

A kortárs design szerelmeseinek rendeznek fiatal alkotók és már elismert képző- és iparművészek alkotásaiból jótékonysági árverést május 7-én délután hat órakor a Danubius Hotel Gellértben. Az ELEVEN Tavasz összművészeti fesztiválon az 1 művész 1 porta kezdeményezés keretében 11 művészt kértek fel arra, hogy a Bartók Béla Boulevard galériáinak, kávézóinak hangulatához igazodva újítsanak meg egy-egy régi tárgyat.

13001036_1005201646193517_7778817690784597010_n.jpg

Tovább

MET Gála 2016. / Ruhamustra

Ezek voltak a legszebbek és legbizarabbak...

Mi másról is szólhatna a mai bejegyzés, ha nem a New York-i Metropolitan Múzeum május első hétfőjén megrendezett jótékonysági báljáról, a Met-gáláról. A vörös szőnyeges esemény idei témája a Divat a technológia korában címet kapta. Ennek megfelelően egyes sztárok igazán csillogóvá, extrém fényessé vették a formát, míg mások egészen bizarrul értelmeztek a meghívóban szereplő dress code-ot.

rs_1024x759-160502174000-1024_zoe-saldana-marco-perego-met-gala-050216a.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása