Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten…

2016. december 02. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot!

Szép lassan ez az év is a végéhez ért, és észrevétlenül belopózott a december. Ilyenkor minden a karácsonyi készülődésről, az adventi időszakról, a finom illatokról, íncsiklandó falatokról, na meg az ünnepi dekorációkról szól. Nekem télen a várakozás, a ráhangolódás időszaka a kedvencem, amikor saját kezűleg készítek adventi koszorúkat, sütök mézeskalácsot és, amikor egy hosszú nap végén végre bevackolódok a jó meleg ágyba a paplan alá, egy nagy csésze forró csokival.

fotorcreated_142.jpgKép1/2/3/4

Tovább

10 léleksimogató karácsonyi reklámfilm

Az ünnepek közeledtével engem is elkap a karácsonyi láz, már novemberben lepakolom a padlásról a tavalyi díszeket, amik mellé persze minden évben beszerzek néhány újat is. A karácsonyi dekoráláshoz persze dukál a finom forralt bor, a mézédes puszedli, a nagyi féle sült gesztenye, na meg a pár éve annyira felkapott karácsonyi reklámfilmek, melyek minden évben egyre cukibbak, meghatóbbak, és én egyre jobban elolvadok tőlük.

fotorcreated_134.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Harrison Ford plüssmacija tarolt a jótékonysági árverésen

18 millió forint gyűlt össze

Az idei jótékonysági árverés felajánlóihoz csatlakozott két világsztár is, akik jótékonykodásuk apropóján 2 dedikált plüssmedvét juttattak el az alapítványnak. Harrison Ford és Ryan Gosling mackója 4, illetve 1 millió forintért kelt el az árverésen, Ford mackóját Szabó László, az énekesnő Csézy férje vásárolta meg a jó ügy érdekében.

_kg_9919.jpg

Tovább

Adventi mesedélután a Hilton Budapestben

A Bólyai és Breznó utcai gyermekotthonok kis lakói vették birtokba egy délután erejéig a budavári Hilton Corvina termét, ahol a Danubius Hotels és a Hilton Budapest adventi mesedélutánt szervezett számukra. A foglalkozást Bernát Ottilia mesepedagógus tartotta, aki zenélt, énekelt, játszott és mesélt a gyerekeknek. Az uzsonnát követően cukrászok és önkéntes munkatársak segítettek a gyerekeknek mézeskalácsot díszíteni, végül a gyerekek a Danubius Bubbles Club, a Hilton és dolgozói adományokból összeállított ajándékcsomagoknak örülhettek.

ant_2194_01.jpg

Tovább

Trump kiűzi Hollywoodot a karibi paradicsomból?

Ha a frissen megválasztott amerikai elnök, Donald Trump kiír valamit a Twitterére, valakiket mindig kitör a frász. Most éppen a hollywoodi rendezők és producerek kaptak a fejükhöz, mert Trump, aki nem tekinthető a kommunista Kuba legnagyobb rajongójának, olyasmit talált írni, hogy ha az ország nem lép a demokratizálódás útjára, felbontja az embargók enyhítéséről szóló szerződést.

maxresdefault_2.jpg

Tovább

A rajongók kibékültek Scarlett Johanssonnal

Tavaly hatalmas felzúdulást keltett, hogy Scarlett Johansson kapta meg a Páncélba zárt szellem főszerepét. Az eredeti manga-, illetve animesorozat (képregény és animációs film) a japán popkultúra szerves része, ezért sokan nem értették, miért nem ázsiai sztár játssza majd a félig robot, félig ember Őrnagy szerepét. Aztán amióta csordogálni kezdtek az előzetesek, egyre többen ismerték el, hogy ScarJo nem is olyan rossz választás.

649e5de9bf656897f5fe54e878cbdd8e.jpgKép

Tovább

Matt Damon Ben Afflecket vigasztalja

Ki máshoz fordulna az ember bánatában, ha nem a legjobb kamaszkori barátjához. Egyre gyakrabban látni Matt Damont és Ben Afflecket együtt Los Angelesben. Az üzleti verzió szerint több közös produkciót készítenek elő – ezekről korábban ők maguk meséltek –, a romantikus változat viszont úgy hangzik, hogy Damon azért jár össze barátjával, hogy vigasztalja.

lead_960.jpgKép

Tovább

Brad Pitt egyelőre nem erőlteti a gyerekek láthatását

Készen állnak Brad Pitt ügyvédei, hogy hadba induljanak megbízójuk érdekében, hogy megfelelő láthatási jogokat kapjon, válófélben lévő felesége, Angelina Jolie ugyanis kizárólagos jogot akar szerezni a hat gyerekre. A sztár azonban hirtelen lefújta a rohamot, mert az utóbbi napokban annyira frusztrált lett, hogy elment a kedve minden botránytól. Angelina nem hívta meg ugyanis a Háladásnapi ebédre, pedig ez az egyik legnagyobb ünnep Amerikában, amikor mindig együtt van a család.

2b3bad9459498df40009f1d805fe6284.jpgKép

Tovább

Retus nélkül pózoltak Hollywood csillagai

Ilyen lesz a 2017-es Pirelli naptár

Megszokhattuk, hogy egy újévi naptár mindig tele van fiatal, szexis és agyon retusált szépségekkel. A Pirelli azonban évtizedes hagyományaival szakított amikor tavaly úgy döntött, hogy naptárjaikban nem tökéletes testű, fiatal modelleket tesznek be, hanem valódi nőket, ismert színésznőket. A sorozat olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy 2017-re még csavartak egy nagyot a forgatókönyvön.

nk.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása