Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Elindult a KATTI ZOÓB Divatház első webshopja

Időtlen stílusok, ezerarcú kollekciók

2016. december 16. - Antalfy Krisztina

A megújulás és a korszerűség továbbra is hívószavak a KATTI ZOÓB Divatház életében: a modern nő igényeit lekövető,  a régi és az új előtt tisztelgő, antik és kortárs képzőművészeti elemeket életre keltő ruhakollekciók darabjai 2016 őszétől már a márka újonnan született, saját webáruházán keresztül is  hozzáférhetővé váltak.005_image_galeria_1360x600.jpg

Tovább

Megváltozott munkaképességűek a divat világában

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) kiemelt feladatának tekinti állami tulajdonú társaságainak támogatását. Szívügyünk a megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztató cégek segítése. Hisznekk abban, hogy a fenntartható jövő záloga a társadalmi felelősségvállalás – gyártói, tervezői és fogyasztói oldalon egyaránt.

juhasz_dora.JPGJuhász Dóra

Tovább

Divatbemutató a hungarikumok jegyében

folkTREND! - A hagyomány a régi, a stílus új

"Mi a célunk a folkTREND!-del? Friss szemmel látni ősi viseleteinket.” – mondta V. Németh Zsolt környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár a Tesla rendezvényközpontban „folkTREND! - A hagyomány a régi, a stílus új” gondolat jegyében megrendezett divatbemutatón. A Hungarikum Bizottság, a Földművelésügyi Minisztérium, a Hagyományok Háza és a Herman Ottó Intézet az esemény megszervezésével, a hagyományokat újragondolt formában bemutató programsorozatot indított el, amelynek első témaköre a hazai tradicionális alapokon nyugvó divaton, öltözködésen alapul. Az est fővédnökségét dr. Herczeg Anita, dr. Áder János köztársasági elnök úr felesége vállalta el.fotorcreated_174.jpg

Tovább

OMEGA koncert zárja a Várkert Bazár adventi rendezvénysorozatát

A Várkert Bazár előtti karácsonyi vásár ingyenes műjégpályával, fűtött melegedő sátorral és minőségi kínálattal várja a látogatókat. A Hello Wood egyedi faházaiból felépített minivárosban a gasztronómiai ínyencségekről a Magyar Street Food Egyesület tagjaiból álló csapat gondoskodik. Látványkonyháik kínálatában mindenki megtalálja kedvencét a megszokott streetfood minőségben, vendégbarát árakon.

vba_188.jpg

Tovább

Így lesz az Új évre, Új bőröd!

Az év végi rohanás, az ünnepekkel járó felfokozott tempó, a nagy evés-ivás-pörgés után eljött a lassulás, méregtelenítés, bőrmegújítás ideje. A magunkra szánt idő kamatostul megtérül! Az év végével járó stressz, a napfény hiánya, a vitaminokban szegényebb étrend a tél derekára megteszi hatását és a tükörből visszaköszönő látvány nem túl bíztató: a fénytelen, fáradt arcbőr, elmélyülő karikák és ráncok egyértelmű jelét adják az extra törődés hiányának. A csendesebb, fényszegény hónapok a legjobb időszakot jelentik a bőr méregtelenítésére, felszínének megújítására, a nyáron szerezett foltok halványítására és a bőr a regenerálására.fotorcreated_179.jpgKép1/2/3

Tovább

Teszt // Douglas My Favorite Palette

A sokszínű ünnepekhez

A Douglas az egyik kedvenc márkám a drogériás termékek közül, főleg a szépségápolás területén. Nagyon jó minőségűnek tartom a termékeit, több dolgot is volt már szerencsém kipróbálni tőlük, és eddig csak jókat tudnék írni, mind a sminkekről, mind a testápolókról. Az alábbi posztban egyik nagy kedvencemet hoztam el a blogra, a Douglas My Favorite Palette szemhéjpalettáját, és bízom benne, hogy neked is megtetszik majd.

photocat_20.jpg

Tovább

Ha Te is utolsó pillanatos ajándékozó vagy...

...ezt a tesztet töltsd ki!

Már csak pár nap van hátra karácsonyig, te pedig tanácstalanul állsz a plázában: mégis hogy találhatnál december közepén egy zokninál személyre szólóbb ajándékot? Sajnos számos sorstársad is hasonló cipőben jár, így véres küzdelem megy az utolsó elviselhető illatú gyertyáért. Ha nem akarsz beletörődni és idén is neves bögrét vásárolni a szeretteidnek, a Springfield tesztje segít neked a tökéletes ajándék megtalálásában!  

20161201_home_des_es_3.jpg

Tovább

Közös túrázás az Everest csapattal

Száraz Dénés a Pilisben

Legnagyobb örömömre én is meghívást kaptam arra a baráti túrázásra, amin Klein Dávid, Suhajda Szilárd és Száraz Dénes színművész is részt vett. Azonban bánatomra az utolsó pillanatban le kellett mondjam az egészet, mert mikor máskor durrana be a fogam, ha nem azon a hétvégén. De jelentem már jól vagyok, a fogam is túlélte, és ennek örömére elhoztam számodra a pilisi túra élménybeszámolóját.

everest_suhajdaszilard_szarazdenes_kleindavid.JPG

Tovább

Egészséget karácsonyra? Miért ne!

Fitneszeszközök az egész családnak

Tudod már, hogy idén mi kerüljön a karácsonyfa alá? Ha még nem, akkor válassz fitneszkiegészítőt. És most nehogy azt hidd, hogy ilyesminek csak a sportőrültek örülnek! Máris bebizonyítjuk, hogy a család minden tagja számára találhatsz egy személyre szabott aktivitásmérőt, amit imádni fog.

71mjgvjegal_sl1500.jpg

Tovább

Új // Douglas Home Spa

Érzéki ápolás az Amazonas kincseivel

Ki ne szeretne pihe-puha, friss és ápolt bőrt magának? Télen pedig különösen oda kell figyelnünk magunkra, hiszen a szeles, hideg időjárás és a fűtött szobák, irodák, na meg bevásárló központok száraz levegője miatt könnyebben kiszáradhat a bőrünk, ha azonban jól választjuk meg a hidratáló krémeket, testápolókat, akkor bizony az ünnepi szezonban is ragyogó, és üde lesz a külsőnk.

fotorcreated_173.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása