Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Sentiments Couture Voyage kollekció 2017

2017. március 12. - Antalfy Krisztina

A blog régi követőinek biztos nem cseng újként a Sentiments Couture divatház, hisz már számtalanszor írtam Joó Beatrix luxus minőségű, egyedi ruhakölteményeiről, valamint lélegzetelállító divatbemutatóiról. Természetesen idén tavasszal sem csalódtam benne, ismét egy álomba illő, gyönyörűséges kollekciót tervezett azoknak a nőknek, akik bátran viselik érzelmeiket, nőiességüket.

photocat_38.jpg

Tovább

Ilyen, amikor a könyvesbolti eladók unatkoznak

A bakancslistámon már így is szerepel pár kihagyhatatlan hely, és most egy francia kis könyvesbolttal gazdagodott ahova egyszerűen el kell utazzak. A Librairie Mollat Franciaország legrégebb óta működő könyvesboltja, 1896-ban nyitotta meg kapuit Bordeaux-ban. Annak idején bizonyára hűen konzervatívak voltak az ott dolgozók, de az új generáció új ötletekkel állt elő, hogy a kis boltra felfigyeljen az egész világ. Az eladók, és olykor a vevők azzal ütik el az időt, hogy eljátszadoznak a könyvek borítóival. Az eredmény pedig egyszerűen zseniális.

01-5.jpg

Tovább

The Naan Design 2017 tavasz-nyár

A The Naan Design egy olyan fiatal kortárs design márka, mely szem előtt tartja a művészi értékeket és intellektualitást. A naan egy organikus és instant lelki táplálék, mely nélkülözhetetlen a mindennapok rohanó világában, fizikai formában ölt testet ruházaton és kiegészítőin keresztül.

photocat_37.jpg

Tovább

TESZT // Baba Magnólia illatú tusfürdő

Reggel 6 óra, ilyenkor még a kávéfőzőm is alszik. Ezeken az undok hétfő reggeleken nem vágyom semmi másra, mint egy csésze tejes kávéra, és valami igazán finom kényeztetésre. Így, amíg lefő a latte, beugrok a zuhany alá, ahova velem tartott legújabb kedvencem, a Baba Magnólia illatú tusfürdője is!

photocat_36.jpg

Tovább

Tökéletesen fedő MAX FACTOR újdonság tavaszra!

Szegd meg a szabályokat a Max Factor Lasting Performance Alapozójával! Szegd meg a hagyományos sminkszabályokat a Max Factor Lasting Performance Alapozójával; tartós alapozó, mely arra született, hogy gyönyörű és természetes megjelenésű bőrt varázsoljon. A Max Factor Lasting Performance Alapozóval minden nő álma valóra válik; hosszantartó, hibátlan végeredmény.

fotorcreated_377.jpg

Tovább

PALMERS HUNGARY Grand Opening Party

A PALMERS 2017-es tavaszi/nyári kollekciója nem csupán kifinomult darabok legújabb válogatásaként definiálja önmagát. Sokkal inkább azért született meg ez a kollekció, hogy minden nap arra inspirálja a nőket, hogy merjék újraértelmezni önmagukat! Bíztatja őket, hogy élvezzék ki a PALMERS fehérnemű viselésének örömét! Ráadásul a modern fehérnemű már nem csak a ruha alatt rejtőznek, hanem a hétköznapi viseletekben is találkozhatunk velük. Idén nyáron láthatunk feltűnő bodykat farmerrel és sneakerrel párosítva, szexi csipkét előbukkanni egy blúz alól.

fotorcreated_376.jpg

Tovább

Íme a legújabb mestermű a Credortól

A Seiko Watch Corporation (Seiko) bemutatta FUGAKU Tourbillon Limited Edition nevű mesteri alkotását. Az óra kialakítása a drámaian lenyűgöző egyedi megjelenésével a japán szépségideál előtt tiszteleg. Az óra szívét az ultra-vékony Caliber 68 alapjaira épülő szerkezet adja, amelyet a japán órakészítés legnemesebb mechanikus szerkezetei között tartják számon.

13712741_144341159327295_2093048080_n.jpg

Tovább

Áprilisi AVON újdonságok

A tavasz a megújulás időszaka, így nem meglepő, hogy az áprilisi AVON katalógusban sok kedvelt termék kap új ruhát és összetételt. Az AVON Advance Techniques Tápláló és védő hajápolási készítményei nemcsak külsőleg újultak meg, de továbbfejlesztett formulájának köszönhetően mesés, szalonminőségű tincseket varázsolnak nekünk.

fotorcreated_364.jpg

Tovább

Magyar Everest Expedíció 2017

Az RTL KLUB kiemelt támogatásával Klein Dávid és Suhajda Szilárd 2017. március 28-án elindul a Magyar Everest Expedíció 2017 keretén belül, hogy a Föld legmagasabb csúcsát (8848 m) oxigénpalack nélkül elérjék, elsőként a magyar expedíciós hegymászás történetében.
csoport_kep.JPG

Csoportkép: Stefano Favaro - expedíciós managar, Suhajda Szilárd - Klein Dávid - expedíciós hegymászók, Lilu - RTL Klub műsorvezető
Alsó sor: Pintér László - mozgasvilag.hu hegymászó szakújáságíró, Száraz Dénes - színművész, Geszti Péter - előadó - producer, Badár Sándor - humorista

Tovább

Találkoztál már MARK.-al?

A művészetben a fehér vászon adja az alapját a kreativitás színeken, formákon és textúrákon keresztüli kifejezésének. A sminkelésnél az arcunk ez a vászon. Ez az alapgondolata az AVON legújabb globális sminkmárkájának a mark.-nak, amely nem mást, mint a művészet szabadságát adja vásárlói kezébe, arra inspirálva világszerte a szépségfüggőket, hogy alkossák meg saját márkájukat.
image001_2.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása