Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így frissülj fel alig 5 nap alatt!

2017. április 01. - Antalfy Krisztina

Elég sok időt töltök számítógép előtt, és az ülőmunkával eltöltött idő még véletlenül sincs arányban a mozgásra fordított órák számával. Ennek hátrányát leginkább tavasszal érzem meg, amikor az ébredő természet feltöltene energiával, én mégis ezekben a kora tavaszias napokon vagyok a legfáradtabb, legaluszékonyabb és ingerlékenyebb. Ennek leküzdése érdekében – amellett, hogy elkezdtem mozogni, és elhagytam a csokoládét – beiktattam az étrendembe Dr. Steinberger 5 napos méregtelenítő kúráját.

fotorcreated_431.jpg

Tovább

GUERLAIN MON GUERLAIN // Teszt

Be kell valljam neked, a parfümök terén soha nem voltam túl szenvedélyes. Persze nekem is vannak kedvenc illataim, és olyan kompozíciók is, melyeket egyszerűen képtelen vagyok elviselni magamon, de soha nem hoztak igazán lázba a nagy márkák parfüm újdonságai. Szeretem a változatosságot, ezért pont úgy, ahogy mindig más nadrágba, őszi kabátba szeretek bele, úgy válogatom a parfümjeimet is. Minden évszak beköszöntével valami másra vágyom, valami másért vágyakozom. Aztán kezembe került a  Guerlain-ház Mon Guerlain illata, és beleszerettem.
img_20170906_142221-01.jpeg

Tovább

Michal Negrin Hungary Summer Reflections

Ékszer és divatkollekció 2017 Nyár

A “Summer Reflections” fantázianevet viselő  legújabb Michal Negrin kollekcióban igazán  innovatív megoldások kaptak szerepet, a kollekció visszatérő motívuma a tükröződés. Az anyagválasztás újszerű: Csipkenyomatok, rojtok és tüll részletek jelennek meg a ruhákon. Áttetsző textúrák, gazdag színvilág, szimmetrikus minták és tetoválást idéző motívumok állnak az új kollekció középpontjában.

michalnegrin10.jpg

Tovább

5 Arena tipp, hogy biztosan jól járj

A tavaszi kuponakciók remek lehetőséget kínálnak, hogy végre felfrissítsd a gardróbod, és azokat a darabokat is jó áron szerezd be, amelyekkel már régóta szemezel. Érdemes azonban tudatosan felkészülni a shoppingolásra, hogy a végén valóban jól járj. Ha megfogadod az Arena Plaza tippjeit, biztosan elégedetten térsz haza a kuponnapokról!

arena_tavasz.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Értékeljük a pillanatot!

Gyakran túladagoltam a dolgokat, túl sokat aggodalmaskodtam, stresszeltem, és olyan dolgok miatt szorongtam, amik meg sem történtek, csupán bekövetkezhetnek. Ez nálam úgy húsz éve alakult ki, egy autóbaleset után. Azt követően a félelem uralta az életem: féltem az ételallergiától, a szomszéd ugatós kutyájától, az elhibázott lépésektől, na meg egy újabb balesettől. Ettől a félelemtől lebénultam, betonná váltam, s inkább kihátráltam mindenből, sőt inkább bele sem vágtam – időközben még egy kellemetlen kis pánikbetegség mellém szegődött. Az életem pedig tele volt: Mi lesz, ha… jellegű mondatokkal.

fotorcreated_417.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Budapest nevezetességei kicsit más megvilágításban

Hiába Budapest legtöbbet fényképezett nevezetességei a Parlament és a Lánchíd, ahogyan Rizsavi Tamás fotózza őket, úgy eddig még biztosan nem láthattuk. A hobbifotós extrém terepen tesztelte az Ecco új cipőjét, és magaslati fotózáson gondolta újra a budapestiek kedvenc látképeit.
rizsavi_lanchid.jpg

Tovább

TESZT // JESSUP Blend ovális ecsetkészlet

Formáld át az unalmas hétköznapokat!

A mai bejegyzésben sminkkészletem legújabb gyöngyszemét hoztam el számodra. Nem titok, hogy imádok sminkelni, de csak nemrégiben kezdtem igazán odafigyelni arra, hogy mivel is viszem fel azt az alapozót, a púdert és a szemhéjport. Bár az utóbbi időben gyakran hallom, hogy az új trend a ujjakkal való felvitel, én mégis megmaradok a minőségi ecsetkészleteknél, úgy vélem csak ezekkel lehet igazán szépen dolgozni.

photocat_57.jpg

Tovább

Íme a bizonyíték arra, hogy a macskád maga az ördög!

Én nem vagyok sem macska, sem kutya párti, mind a két tábor szőrös kis négylábúit imádom, egyszerűen nem tudnék különbséget tenni a kutyáim és a hófehér kiscicám között – akikkel már biztos találkoztál az Instagram oldalamon. Tény, hogy Miss Mici számítóbb, önzőbb személyiség, mint a két kutyusom, de épp ettől olyan különlegesen cicás egyéniség.

fotorcreated_416.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása