Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 éves az Aquaworld élménybirodalom

2018. november 18. - Antalfy Krisztina

Egy név- 10 év – ezernyi élmény!

Ha azt mondjuk fedett élményfürdő, strand, családbarát szálloda és apartmanház, meghitt spa és profi fitneszközpont, még nem árultunk el mindent hazánk egyik legösszetettebb élménybirodalmáról. Az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő immáron tízedik éve törekszik arra, hogy maximálisan kiszolgálja vendégei igényeit „strandpapucstól egészen a tűsarokig”!

vanilla_coffee_7.jpg

Tovább

Légy TE, aki kutyaszánon átszeli az északi sarkkört!

A mai naptól bárki pályázhat a jövő áprilisban esedékes, 300 kilométeres Fjällräven Polar 2019 túrára, amely során a világ 10 régiójából kiválasztott 20 nyertes jelentkező 5 nap alatt szeli majd át az északi sarkkör legszebb tájait szánhúzó kutyák segítségével. A résztvevők utaztatásáról, felkészítéséről, az út során használt felszerelésekről, valamint az étkezésről is a szervező, a svéd túrafelszerelés-gyártó Fjällräven gondoskodik.

vanilla_coffee_1_1.jpg

Tovább

Ismerd meg a Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé-t!

Hivatalos magyarországi premierje előtt, kétszáz fős közönség előtt mutatta be a Pappas Auto a Mercedes-AMG legújabb csúcsmodelljét. Elegancia, erő és kényelem fémjelzi a Mercedes-AMG GT 4 ajtós csúcsmodelljét, mely hazánkban a Pappas Auto exkluzív VIP rendezvényén mutatkozott be elsőként 2018. november 9-én.

2019-mercedes-amg-gt-4-door-coupe-officially-unveiled-packs-up-to-630-hp-news-car-and-driver-photo-703884-s-original.jpg

Tovább

Na pont ezért zárd az évet Thaiföldön!

A karácsony és a szilveszter sokak számára az év egyik kedvenc időszaka, de abban azért mindenki egyetért, hogy a csípős hideget és a latyakot szívesen mellőznénk ilyenkor. Eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen lenne, ha idén a fenyő helyett mindenütt pálmafákat látnál, és a forró tea helyett forró homokról és jéghideg koktélokról szólna az ünnep? Összegyűjtöttünk néhány okot, hogy miért érdemes télen Ázsia felé venned az irányt.

the_essentials_4.jpg

Tovább

VICTORIA elindult hódító útjára...

Megjelent A. I. Willis Victoria című regénye!

A végzet asszonyának és a rabul ejtett férfinak tabukat és határokat átlépő „csatája” kortól és nemtől függetlenül mindannyiunkhoz szól. Lehull a lepel élethazugságainkról, és a pszichothriller végére átértékeljük a bűnről, a jóról és a rosszról alkotott fogalmainkat is. A Szunyoghy Viktória festőművész alkotásaival illusztrált misztikus pszichothriller Kemény András, a Papirusz Book kiadó vezetőjének gondozásában jelent meg, és október óta kapható a magyar könyvesboltokban. „Kultúrával az állatvédelemért!” A szerző minden, 2019 májusáig eladott kötet után 1000 forintot állatvédelmi célokra fordít.
szilvi25face_bor2.jpg

Tovább

Ennyire menő az Auchan ünnepi kínálata!

Hagyományos, elegáns és természet ihlette dekorációk Karácsonyra!

Az Auchan idén novemberben is megugró keresletre számít a kültéri világító dekorációk és lakberendezési kiegészítők terén, amelyet decemberben a karácsonyfák és a rájuk kerülő díszek növekvő forgalma követ. Az áruházlánc többéves tapasztalata szerint igen népszerűek az egymással jól kombinálható, sajátmárkás díszítő kellékek, amelyekből évről évre növekvő szín- és formaválasztékkal készül az Auchan, ezúttal a lakberendezési osztályokon is.

the_essentials_3.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása