Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

SUZUKI Sx4 S-Cross : A mi autónk újragondolva

2019. január 31. - Antalfy Krisztina

KIPRÓBÁLTUK / Suzuki Sx4 S-Cross 1.4 Boosterjet AT GL+

Ez az idő is eljött. Nagyon régóta szerettünk volna már tesztelni a Suzuki aktuális kínálatából, de sajnos mindeddig erre nem volt lehetőségünk. Pedig az elfogultságunk nem titok, ugyanis családunknak van egy igen régóta nagyon nagy becsben tartott tagja, egy első generációs SX4 személyében, amely minden tekintetben hozta a márka által elvárható megbízhatósági szintet. Emiatt is égető kíváncsisággal vártuk a tesztautó érkezését, természetesen mi mást hozhattunk volna el az importőrtől első körben, mint az SX4 S-Cross legújabb generációját. Nézzük!

50910894_290306698328453_6513841555386662912_n_1.jpg

Tovább

Ő lett Európa legjobb formatervezője

Európa legrangosabb autóipari szaklapja, az Automotive News Europe a Peugeot 508 projektért felelős formatervezőt, Pierre-Paul Matteit választotta meg a 2018 egyik legkiválóbb szakemberének. Az 1925-ben alapított Automotive News európai kiadása, a közel negyed évszázada működő Automotive News Europe idén 21. alkalommal adta át az Eurostar díjakat. Az Eurostar azoknak az autóipari szakembereknek a munkásságát ismeri el, akik az elvárásokat túlszárnyalva felülmúlták versenytársaikat. Összesen 18 kategóriában emelték ki a műszaki fejlesztés, a formatervezés, a cégvezetés, a gyártás és a többi autóipari tevékenység terén kiemelkedő munkát végző szakembereket.
peugeot_exalt_pierre-paul-mattei_1.jpg

Tovább

10 hihetetlen átalakulás, mely bebizonyítja, minden Nő gyönyörű!

Mindenki szép, de sminkben még szebb

Bár elég későn kezdtem el sminkelni, hamar rájöttem, hogy egy szép sminkben milyen óriási erő van, és mennyit tud dobni a nők önbizalmán. Bár tudom, hogy minden nő gyönyörű smink nélkül is, azért azzal is tisztában vagyok, hogy milyen csodákra képes egy szépen felvitt smink és egy stílusos összeállítás. Az alábbi posztban ezt alá támasztva elhoztam számodra Konstantin Bogomolov néhány fotóját, mely megmutatja hogyan alakulnak át a visszafogott hölgyek, elbűvölő nővé.

konyvajanlo_1_1.jpg

Tovább

Carrie Bradshaw dobta a koktélt, és sörre váltott

Rajongok a jó reklámokért, nekem az autó reklámok után az ital reklámok tetszenek jobban. Így talán nem is csoda, hogy felfigyeltem a Super Bowl egyik legjobb reklámfilmjére. A 45 másodperces kisfilm főszereplője Sarah Jessica Parker, aki mint Carrie Bradshaw sétál be egy bárba, és cuki Cosmopolitan koktél helyett inkább egy pohár sört kér. Ettől persze mindenkinek leesik az álla!

2_9.jpg

Tovább

Így enyhítsd a kicsik atópiás bőrbetegségeit!

Téli varázslat a Biodermával

Végy tíz csepp harmatcseppet, egy kis nyaláb napsugarat és egy eperízű puszi illatát. S kész is az a varázskrém, ami a kisgyermekek atópiás bőrbetegségeit enyhíti. Dr. Kádár Annamária mesepszichológus meséjével segít a Bioderma, hogy a bőrszárazságban vagy a viszkető bőrbetegségekben szenvedő gyermekek testi-lelki egyensúlyukat visszanyerve egészségesebb életet élhessenek. 

bioderma-12.png

Tovább

Csillag Lea: Cukorvilág // KÖNYVAJÁNLÓ

Szerencsés az-az ember, akinek a pénz nem cél, csupán eszköz a boldogsághoz vezető úton. Persze én is abban a neveltetésben nőttem fel, hogy a pénz nem boldogít, de ma már ezt kicsit másként látom, és ahogy öregszek, felvetődik bennem több kérdés is: valóban boldogok azok, akik nem tudják kifizetni a sárga csekkeket, akik hó végén nem tudnak ételt tenni az asztalra és akik nem tudják tovább fizetni a hiteleiket? Bár sosem tudtam volna gazdag és tehetős férfiak eltartottjaként élni, de soha nem is ítéltem el azokat a nőket, akiket sokan csak egyszerűen prostituálnak neveznek.

konyvajanlo_3.jpg

Tovább

Téli arcápolási rutinom, ami Neked is beválhat!

Induljon a feltöltődés!

Év elején én is megfogadtam magamnak, hogy idén minden másként lesz: egészségesebben fogok táplálkozni, többet mozgok, leteszek a cukorról, nem csábulok el többet az irodai büfé édesség kínálata előtt és odafigyelek az arcbőröm ápolására is.  Az igazat megvallva, ezt minden évben megfogadom, de a kezdeti lelkesedés a hétköznapok forgatagában valahogy mindig alábbhagyott. Ezúttal viszont kitartó maradtam és rendszert vittem a mindennapjaimba, úgy hogy közben az új szokások nem jelentenek számomra extra erőfeszítést, kényelmetlenséget, csak örömet és elégedettséget.
konyvajanlo_2.jpg

Tovább

INTERJÚ: Oszlánczi Rékával, a Creppy PalacsintaHáz alapítójával

"A gasztronómia igazi művészetté tud válni értő és szerető kezek alatt..."

Van egy édes finomság hazánkban, aminek kevesen tudnak ellenállni, leginkább túróval, vagy kakaóporral fogyasztjuk, és az első magyar nyelvű leírása az erdélyi fejedelmi udvar főszakácsának a 16. század végén írt szakácskönyvében olvasható. Talán már te is rájöttél, hogy ez bizony a palacsinta, amelynek számtalan változata ismert, ám csak a Creppy PalacsintaHáz alapítója mert olyan nagyot álmodni, hogy merőben másként tálalja fel nekünk a palacsintát… 

pour_la_petite_1.jpg

Tovább

KÖNYV // Borsa Brown: Az Arab

Láttunk már olyat a történelemben, amikor az iszlám és a magyar kultúra között húzódó ellentétes nézetek végül vad vágyakba torkollanak, amiből persze egy szenvedélyes szerelem születik. Borsa Brown nagy sikerű könyvében is e két világ közti különbségek dominálnak, melyeket végül az a bizonyos végzetes találkozás és nagy szerelem egyesít, olyan őrjítő szerelem, amire titkon minden ember vágyakozik.
konyvajanlo_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása