Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Jön az év leghazudozósabb vígjátéka

2019. október 31. - Antalfy Krisztina

December elején érkezik a mozikba a Coming Outot és a Poligamyt jegyző Orosz Dénes legújabb romantikus komédiája. A Seveled főszereplője az örök kritikus Gergő (Mészáros Béla), aki egy igazán furcsa hazugsággal próbálja meg boldoggá tenni az unokára vágyó, súlyos szívbeteg édesanyját. Hogy teljesítse Emma néni (Básti Juli) vágyát, Gergő bemutatja neki öthónapos terhes szomszédját, Sacit (Tenki Réka), és azt hazudják, a lány az ő gyermekét hordja a szíve alatt...

com-19-013-01_seveled_cc_1000x1443.jpg

Tovább

Telefonnyomkodás helyett most nyomkodj valami mást

30 év után új, hiánypótló oktatófilm készült a mellrákról

Ha havonta csak tizedannyi időt foglalkoznának az egészségükkel, mint egy átlagos napon telefonnyomkodással, akár még a saját életüket is megmenthetnék. Az emlőönvizsgálat csupán havonta 10 percet vesz igénybe, de fontos szerepe lehet abban, hogy időben felismerjük az emlődaganatot - így a betegeknek 75% esélyük van arra, hogy meggyógyuljanak a halálosnak vélt kórból, és akár 15 év múlva is egészségesen élhessenek. Többek közt ennek a szemléletnek az átadásában segít az AVON új oktatóvideója, amely új szemszögből mutatja meg az önvizsgálat fontosságát a fiatalok számára.

mellrak_onvizsgalati_video.jpg

Tovább

Oscar-díjas színésznő tervez az ALDI-na

November 3-tól érhető el a Halle Berry nevével fémjelzett ruhakollekció az ALDI magyarországi üzleteiben. A kínálatban pólók, blúz, ruha, kardigán, farmer, sál és női táska található, a divatra fogékony vásárlók igényeire szabva. Az ALDI nem először fog össze világsztárral, 2017-ben Anastacia segítségével debütált a Music Loves Fashion kollekció. Az ismert énekesnőt idén egy Oscar-díjas színésznő, Halle Berry váltja, akinek megjelenése nem csupán a filmekben stílusos.

hb_outfit-e1572254165317-1140x641.jpg

Tovább

5 dolog, ami boldoggá tehet

Apró örömök a mindennapokban

Az idő csupán egy szám, nem engedhetjük meg magunknak, hogy az határozza meg életünk mindennapjait, a boldogságunkat és a jelenünket. Tudom, nehéz az idő múlását nem figyelembe venni, hisz eleve egy minden téren felgyorsult világban élünk, így csak nagyon ritkán tudjuk élvezni a mindennapjainkat, a megélt örömteli pillanatokat, mert mindig valami többre, valami jobbra vágyunk, s eközben elhalasztjuk az életünk pozitív élményeit. 
boldogsag_14.jpg

Tovább

Az elektromos Mazda előjegyzése megkezdődött

Mindfully designed with a purpose: Your life

A Mazda első sorozatgyártású elektromos autója, a Mazda MX-30 előjegyzése a Tokiói Autószalonon történő világpremierjével egyidőben megkezdődött. Az előjegyzés az alábbi oldalon érhető el: www.mazda.hu/bemutatoterem/all-new-Mazda-MX-30/reservation. Az előjegyzést 325 000 Ft letét befizetésével lehet véglegesíteni.

image_flash_mail_tms_2019_press_release_small.jpg

Tovább

„Vissza a természethez!” a 11. Marie Claire Fashion Days-en

A természetesség iránti vágy, a fenntarthatóság szövi át az idei Marie Claire Fashion Days-t, amelyet november 22–24. között a Millenáris Park B épületében rendeznek meg. Három nap alatt harminc magyar tervező mutatja be 2020-as tavaszi–nyári kollekcióját az újrahasznosítás jegyében.

relax_enjoy_a_cup_smile_1.jpg

Tovább

A haszongépjármű, amely megváltoztatja vállalkozásod perspektíváit

Október 24-én tartotta a Danube Truck Magyarország Kft. az új IVECO DAILY sajtóreggelijét. Az ígéretes újdonságot Zákány Zoltán, a Danube Truck Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója és Kasztreiner Péter, a Danube Truck Magyarország Kft. kishaszonjármű-értékesítési vezetője mutatta be a sajtó képviselőinek, valamint a kiállított demojármű segítségével a látogatók menet közben is megismerkedhettek az új kishaszonjárművel.

img_7376.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása