Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

AMNESIA 2020 tavasz-nyár

2019. szeptember 08. - Antalfy Krisztina

Ismét a New York Fashion Weeken debütált az AMNESIA új kollekciója – szeptember 7-én hatalmas sikerrel mutatták be a 2020-as tavasz-nyári darabokat a Nolcha Shows keretében. Az AMNESIA kimeríthetetlen inspirációs forrásként tekint fővárosunkra, otthonunkra, Budapestre és országunkra, Magyarországra.

konyvajanlo_40.jpg

Tovább

Prémium szintű stílus és felszereltség: Puma Titanium X

A Ford ma mutatta be először a stílusos, gazdagon felszerelt Puma Titanium X modellt, röviddel azt megelőzően, hogy az autó a jövő héten reflektorfénybe áll a Frankfurti Autószalonon. A Puma SUV-ihletésű crossover-stílusát prémium kényelmi technológiákkal kiegészítő új Puma Titanium X modellben jelenik meg először a Ford levehető és mosható üléshuzata – aminek segítségével az autó tulajdonosai könnyen megőrizhetik a kabin újszerű állapotát –, valamint a szegmens első derékmasszírozó ülése.

unnamed_1_20.jpg

Tovább

Hugh Jackman ezúttal az extrém szegénység ellen küzd

Új műsor a National Geographic tévécsatornán

Ma indul a National Geographic és a Procter&Gamble közös tévésorozata, az Activate: Tégy a világért! Az este 9-kor kezdődő hatrészes sorozatban ismert aktivisták, gondolkodók és döntéshozók mutatják be a világ legégetőbb problémáit és a megoldásukra irányuló erőfeszítést. A ma esti első epizódban Hugh Jackman, Priyanka Chopra Jonas és Becky G csatlakoznak a Global Citizen kampányhoz, hogy nyomást gyakoroljanak a világ vezetőire olyan politikai döntések érdekében, amelyeknek valódi hatása lenne a globális extrém szegénység megszüntetésére. A Procter&Gamble támogatásával forgatott sorozat a Global Citizen és a RadicalMedia koprodukciójában kerül képernyőre.
photo-1553513790-18c199b89b08.jpg

Tovább

Vajon hogy kapcsolódik a Lexus a dizájnhoz?

A Lexus támogatja a Tangent formatervező stúdió első önálló kiállítását

Az ’egyszerű környezetbarát luxusautómárkából’ mára a nemzetközi dizájnvilág meghatározó szereplőjévé, és valódi életmódmárkává váló Lexus támogatja a rangos Lexus Design Award megnyerésével ismertté váló Tangent formatervező stúdió első önálló kiállítását. A Tangent munkáit szeptember 14-22. között a Londoni Dizájn Fesztivál keretein belül mutatják be a Paddington Central Dizájn Úton, a Paddington Central épületében.
lexus_tangent_2.jpg

Tovább

Így lehet Neked is ragyogó hollywoodi mosolyod!

Helló Beverly Hills Formula!

A márkát 1992-ben Írországban alapították meg, és gyorsan népszerű lett az innovatív és biztonságos otthoni fogfehérítést alkalmazó vásárlók körében. Mivel egyre nagyobb kereslet mutatkozik a biztonságos, de ugyanakkor hatékony otthon elvégzett fogfehérítésre, a Beverly Hills Formulatermékek ezen növekvő igény kiszolgálására lettek kifejlesztve. Az otthoni fogfehérítési termékek nagyon károsak a fogakra és ínyre nézve, ezért a márkának megoldást kellett találnia erre a problémára.

perfect_white_black_szajviz.jpg

 

Tovább

Ismerd meg a tisztán elektromos-hajtású CUPRA Tavascan-t!

Ahogy eltávolodunk a hagyományostól és belépünk az elektromos járművek világába, szembe találjuk magunkat a CUPRA teljesen újraértelmezett teljesítmény fogalmával. Az idei évben már bemutatkozott CUPRA Formentor tanulmány után a CUPRA még merészebben fogalmazza meg az elektromos teljesítmény fogalmát a CUPRA Tavascan koncepcióval.
cupra-tavascan-electric-concept_01_hq_small_1.jpg

Tovább

Maximális vezetési élmény: íme az új BMW X5 xDrive45e

A plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával felszerelt Sports Activity Vehicle modell új generációja a soros hathengeres benzinmotor és a legkorszerűbb BMW eDrive hajtáslánc-technológia innovációit egyesíti, amely a 290 kilowattnyi / 394 lóerőnyi maximális teljesítmény és a megháromszorozott tisztán elektromos hatótávolság páratlan harmóniájában teljesedik ki.

p90364051_highres_the-new-bmw-x5-xdriv.jpg

Tovább

Kezdjük zöld szemlélettel a tanévet!

A szeptember eleje a szülőkre legalább annyi feladatot ró, mint a gyerekekre, hiszen nekik kell beszerezniük azt a rengeteg iskolaszert, ruhát és hasznos holmit, amire a tanév alatt szükség lesz. Nem árt azonban, ha tudatosan állunk a sulikezdéshez, és körültekintően döntünk arról, hogy mit és mennyit vásároljunk, hogy ne tegyünk indokolatlan terhet élő környezetünkre sem. Íme néhány tipp, hogy minél kevesebb szeméttel induljon a tanév!

konyvajanlo_37.jpg

Tovább

A Kia nagyot lépett előre a környezetvédelem felé

A Kia bemutatja a Kia XCeed és a Ceed Sportswagon hatékony, alacsony károsanyag-kibocsátású plug-in hibrid változatait. A két új, alacsony károsanyag-kibocsátású modell 2020 elején esedékes európai piaci bevezetésével a Kia elektromos hajtásai a kompakt családi autók szegmensében is megjelennek.

newspaper_1920x1080_fullhd_cd_packshot.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása