Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Friss stílussal érkezik a megújult Honda Civic

2019. december 08. - Antalfy Krisztina

Számos ponton módosított sikermodelljén a Honda, hogy megőrizhesse technikai és esztétikai színvonalát. A 2020-as Civic szebb és látványosabb lett a változtatások hatására, valamint – az új fedélzeti elektronikai rendszerének és igényesebb belső anyagainak köszönhetően – minősége, valamint használati értéke is jelentősen nőtt.
199072_new_honda_civic_sport_line_delivers_type_r-inspired_styling_small.jpg

Tovább

Nem mindennapi mesék, nem mindennapi Nőkről

Az álmok arra vannak, hogy megvalósítsuk őket

Kislány koromban imádtam az fiús dolgokat - ha egyáltalán van ilyen, hogy egy bizonyos tevékenység fiús, míg egy másik totál csajos. Gyakran fociztam, karácsonyra játék mozdonyt kértem hosszú, kerek sínpályával és kedvenc Batmobile kisautóm nélkül ki se tettem a lábam otthonról. Ennek ellenére mégis  olyan nő vált belőlem, aki rajong a divatért, a szép cipőkért, a képzőművészetért és a remek könyvekért. Az alábbi posztban el is hoztam két nagy kedvencemet, melynek címe talán elsőre kicsit megtévesztő lehet, holott legalább annyira szól a felnőttekhez, mint a gyerekekhez.

white_paper_photo_delicate_life_quote_facebook_post.jpg

Tovább

TESZT // Bangkok Edition sminkkollekció

Ragyogó szépség a hétköznapokban is...

Buddhista templomok, tuktuk-ok, utcai kifőzdék, úszó piacok és zsúfoltság, mindez egyszerre jellemzi Thaiföld méltán híres fővárosát. New York és Párizs után most egy igazán egzotikus város ihlette meg az Artistry Studio sminkkollekióját, méghozzá az aranyló Bangkok. 

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_34.jpg

Tovább

Így viseld télen a MŰBŐRT!

Hívd fel magadra a város figyelmét!

Már kislány koromban is úgy gondoltam, hogy az egyik legdögösebb ruhadarab, amit egy nő viselhet, az a bőrnadrág, vagy a szexi bőr ceruza szoknya tűsarkúval. Ez a véleményem az évek során mit sem változott, így külön öröm számomra, hogy idén ismét berobbant ez a különleges anyag a köztudatba. Az alábbi posztban el is hoztam néhány szuper összeállítást, mely bebizonyítja, hogy a bőrnadrágot és a rég elfeledett bőrszoknyát nem csupán a vérbeli rocksztárok viselhetik.

feher_bluzt_9.jpg

Tovább

Ismerd meg New York rejtett arcát Frei Tamással!

Közelednek az ünnepek, és mint tudjuk, nincs karácsony Reszkessetek betörők nélkül! A klasszikus második rész évről évre felidézi New York adventi hangulatát. Díszkivilágítással még lenyűgözőbb a város, ami felhőkarcolóival és felfoghatatlan méreteivel egyébként is mindenkit rabul ejt. Európából érkezve a repülőjegyárak is ide a legolcsóbbak, ha az USA-ban szeretnénk utazgatni. Tudta, hogy ezt akár Frei Tamás társaságában is megtehetjük?

mortons_new_york_02.jpg

Tovább

Harry Potter rajongók legszebb karácsonyi ajándéka...

...a Pandora ékszerek

Miközben a tél még csak most mutatta meg valódi erejét, a reklámok, a posztok és persze a hazai üzletek jó ideje az ünnepekről szólnak: karácsonyfadíszek, égősorok, szívmelengető ünnepi dalok, adventi naptárak, csillogó ételsorok és persze az elmaradhatatlan ajándékok. Számomra a karácsony azonban a csöndről, a harmóniáról, a családdal együtt töltött pillanatokról szól, ám mielőtt rátalálok erre a tökéletes békességre, gyúljanak ki a fények, szóljon Michael Bublé Christmas dala és Expecto Patronum! 
konyvajanlo_59.jpg

Tovább

Könyvek, melyekkel érdemes lesz várni az ünnepeket

A Libri kiadó legújabb megjelenései

Már kislány koromban is az volt az egyik kedvenc időtöltésem a téli, hideg estéken, amikor bevackolódhattam a jó öreg fotelünkbe egy vastag pokróc alá, egy nagy bögre forrócsokival és egy jó könyvvel a kezemben. Ez a szokásom mit sem változott az évek során. Mind a mai napig, vagy talán most még inkább vágyom arra a léleksimogató nyugalomra, melyet csak egy jó könyv adhat számomra így az ünnepek közeledtével. 

konyvajanlo_61.jpg

Tovább

Cuki reklámmal mutatja meg a Samsung, hogy az Erő velük van

A Star Wars rajongók tanúi lehetnek két galaxis egyesülésének

A Samsung nem sokkal a Star Wars: Skywalker kora decemberi bemutatója előtt jelentette be ünnepi együttműködését a Lucasfilmmel. A Samsung Galaxy eszközök a messzi, messzi galaxissal egyesülnek, hogy felkészítsék a rajongókat a Skywalkerek történetének utolsó fejezetére.
samsung-e1575279635425-1140x641.png

Tovább

Ingyenes Mikulás program Ady Endre kedvenc kávézójában

Budapest legpatinásabb bisztrójába érkezik a Mikulás 

December 6-án, pénteken a Mikulás a 117 éves Szabadság Bisztróba, az V. Kerületi Aulich utca 8. alatt lévő patinás vendéglátóhelyre 
látogat. Ez alkalomból a gyereksarokban és a hozzá kapcsolódó galérián lehet találkozni a nagyszakállúval. A kicsik számára a program ingyenes, és amíg a gyerekek játszanak, szüleik a város egyik legfinomabb forralt borát, fűszeres, forró almaitalát vagy a bisztró cukrászatának szezonális süteményeit kóstolva szusszanhatnak egyet. 

photo-1481481525014-91e77115eace.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása