Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megújult az Isuzu D-Max pick-up

2020. december 13. - Antalfy Krisztina

Az Isuzu Motors Limited bemutatja az ISUZU D-MAX könnyű tehergépkocsi legújabb generációját, mely mostantól már rendelhető, míg az első autók 2021. márciusától érkeznek Magyarországra. Az újpick-up nem csupán privát használatú autóként,de multifunkcionális cégautóként is rendkívül népszerű, mely többek között olyan elismeréseket nyert el, mint az 5 csillagos értékelés a 2020-as EURO NCAP minősítésen, az „Év legtakarékosabb pick-up”-ja, az „Év legjobb életmód-pick-up”-ja.

lehetetlen.jpg

Tovább

A P&G munkatársai megvalósítják az álmok karácsonyát

A Dankó utcai Wesley János Óvoda legszegényebb sorban élő gyermekeinek kívánságát váltja valóra karácsonyhoz közeledve a Procter&Gamble az Oltalom Karitatív Egyesülettel együttműködésben. A vállalat immár ötödik éve segít nehéz sorsú gyermekeken az Álmok Karácsonyfája program keretén belül.
photo-1481481525014-91e77115eace_1.jpg

Tovább

Audi Hungaria: „Adni jó” karácsonyi adománygyűjtés

A karácsonyi ünnepek közeledtével az Audi Hungaria ismét elindította az „Adni jó” adománygyűjtési akcióját, melynek keretében a vállalat munkatársai immár hetedik alkalommal gyűjtöttek rászorulók számára. Az adományokat a mai napon Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja adta át a győri Család- és Gyermekjóléti Központ, a Győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálat, és a Megyei Gyermekvédelmi Központ Bagolyvár Gyermekotthon képviselőinek.

cf82f17e-26ea-4765-8a3c-5e5fdad44dfc.jpg

Tovább

Állati jó tékonysági ötlettel rukkolt elő a Ford

Idén a Mikulás segítőjeként a Ford Magyarország vállalta, hogy segít egy olyan Heves megyei faluba is mesekönyvet juttatni, ahol sem könyvtár, sem könyvesbolt nincs. Jótékonysági kampányuk keretében most arra bátorítanak mindenkit, hogy segítsenek a tarnabodi iskolai könyvtár köteteinek összegyűjtésében.

sv9iuffyscpkd6ms6ypj.jpg

Tovább

Egy új faj első példánya: Ford Mustang Mach-E

A Ford legelső sorozatgyártású, teljesen új alapokról tervezett, kifejezetten elektromos hajtású, nulla károsanyag-kibocsátású modellje, a vadonatúj Mustang Mach-E 2021 harmadik negyedévében érkezik meg az magyar márkakereskedésekbe. A Mustang Mach-E immár a tisztán elektromos hajtású autóra vágyó vásárlók számára is megadhatja azt a szabadságot, teljesítményt és ikonikus karaktert, ami eddig a világ legkelendőbb sportkocsijának sajátja volt.

2020_ford_mach-e_awd_04.jpg

Tovább

A Jaguar egy limitált kiadással ünnepli az E-Type 60. születésnapját

A Jaguar 2021-ben egy limitált, 575 lóerős V8 Supercharged F-TYPE Heritage 60 Edition különkiadással köszönti hatvanadik születésnapján az E-Type sportkocsit. Az összkerékhajtású sportautóból mindössze 60 példány készül. Az SV Bespoke szakemberei által, kézzel gyártott autók világszerte elérhetők lesznek.

jag_f-type_heritage60edition_21my_091220_02.jpg

Tovább

Ajándékozz KARÁCSONYRA valami igazán hazait!

Támogassuk egymást ebben a helyzetben...

Mi lenne, ha idén Karácsonyra a megszokott parfüm, szakácskönyv, sál és zokni kombináció helyett valami igazán különleges, egyedi ajándékkal lepnéd meg magad és a szeretteid? Persze én is imádom a finom parfümöket, elolvadok egy pár szép cipő láttán, az új könyvek illatát pedig semmi sem képes felül múlni, de a legjobban most mégis annak örülnék, ha a jól bevált sláger ajándékok helyett inkább hazai alkotók, termelők, művészek, divat és ékszertervezők egyedülálló alkotásait találnám a fa alatt.
vanilla_coffee_37.jpg

Tovább

A Peugeot gyártja Európa legtisztább benzines modelljeit

Huszonnégy típus környezetvédelmi teljesítményét vetette össze a Green NCAP szervezet. A Peugeot kisautó-családjának két generációja két eltérő karosszéria-típussal került be a felmérésbe, amelyen minden más benzinmotoros modellnél jobb eredményt értek el.
peugeot_208_1_3.jpg

Tovább

Kristen Stewart volt a Chanel divatbemutató egyetlen vendége

Az idei világjárvány számtalan dolgot elvett tőlünk, és megannyi esemény elmaradt miatta, ám a Chanel nem hagyta, hogy a jelenlegi vírushelyzet megakadályozza legújabb kollekciójának bemutatását. Bár a vendéglista ezúttal is igen hosszú volt, végül mindössze egyetlen ember kísérhette figyelemmel a nagyszabású divatbemutatót a helyszínen! 

c9474dd9bd10fb1e22b003f2c67e969c39-lede-b_rhorizontal_w700.jpg

Tovább

SUZUKI Swift: A kötelező megújulás

Suzuki Swift GLX 1.2 Dualjet 5MT 2WD Hybrid 12V // TESZT

A Swift igazi mérföldkő a Suzuki életében. Hiszen már a 90-es évek eleje óta velünk van, és nem kevés nemzedéket megélt már. Ugyan a gyártása már nem nemzetünk kiváltsága, hanem a távoli japánból kiindulva, hajókázva érkezik a honi autópiacra. A gyártó minden eddiginél hangsúlyozottabban hirdeti a környezettudatosságát a hybrid technikával ellátott modelljeivel. A Swift pedig az év végére egy picit frissült is, de csak éppen annyira, hogy meg tudjuk különböztetni a régitől. Lássuk a frissített modellt részletesen.

126361937_2454014994900264_9047552855354755692_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása