Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

VOLVO V60 CC - A túrabakancsos kirándulókombi

2020. február 09. - Antalfy Krisztina

Volvo V60 2.0 D4 Cross & Country // TESZT

A Volvo megújulása ismét egy mérföldkőhöz érkezett. A V60-as modell a márkához híven csodálatos mértékben újult meg és indult el ismét hódító útjára. Ennek a modellnek pedig a svéd tervezők álmodtak egy terepesített kivitelt, amit Cross & Country névvel illetnek. Ilyen kivitel érkezett meg hozzánk most tesztre, és immár a szépségén és kényelmén túl a terepképességeivel is meggyőzött és vitt minket járatlan utakra is.

img_20191013_131103_541.jpg

Tovább

A Kisasszonyok végre a mozikban!

Louisa May Alcott örökbecsű klasszikusa már nem sokkal megjelenése után meghódította az olvasóközönséget. A négy March nővér - Meg, Jo, Beth és Amy - egy új-angliai településen, nehéz anyagi körülmények között élnek édesanyjukkal, miközben apjuk a polgárháborúban szolgál tábori lelkészként. A lányokat rengeteg kaland és váratlan balszerencse éri, és a sok tapasztalat révén egyre jobban kirajzolódik a személyiségük: a józan és megfontolt Meg társaságszerető, a fiús Jo imádja a könyveket, a szégyenlős Bethet a zenélés érdekli, a kissé önző Amynek pedig művészi hajlamai vannak.

fwrgdj6g3vdpbke73tgbswtxbq.jpg

Tovább

A szakma, ami még Sean Pennt is rabul ejtette

Mi a közös Sean Pennben és Havas Henrikben? Eredetileg mindketten autószerelőnek készültek. De vajon a diplomával, vagy egy jó szakmával megy többre ma egy fiatal? Az ország legszélesebb autómárka-kínálatát egy helyen értékesítő vállalat kulisszái mögé pillantva ízelítőt kaphatnak azok, akik még vacillálnak. És talán még segítséget is kapnak a továbbtanuláshoz – idén ugyanis február 15-e a felsőoktatási képzésekre való jelentkezés határideje.
photo-1569176330438-fa1ed1042542.jpg

Tovább

5 dolog, ami téged is boldoggá tehet

Apró örömök a mindennapokban

Már nagyon várom, hogy véget érjen ez a szeles, hideg tél, szívesen öltöznék már lengébb, tavaszias ruhákba, sétálnak egy nagyot a Duna-parton, kiülnék valamelyik belvárosi kávézó teraszára egy nagy csésze lattéval és kedvenc könyvemmel, vagy csak egyszerűen élvezném a napsütés erejét miközben hazafelé tartok a munkahelyemről. Apró dolgok ezek, melyekből én hosszú időre feltöltődök.  

boldogsag_18.jpg

Tovább

Három európai LEXUS-premier a 2020-as genfi autószalonon

A márka jövőképét bemutató Lexus LF-30 Electrified tanulmány első európai színre lépése mellett a március 3-15. között megrendezésre kerülő 2020-as Genfi Autószalonon lesz látható először a kontinensen az LC zászlóshajó kupé nyitott tetős változata, az LC 500 Convertible, valamint az UX 300e, a Lexus első akkumulátoros elektromos meghajtású, amely az első olyan modell, ami a ‘Lexus Electrified’ stratégia égisze alatt készült. A kiállítás sajtónapjain (március 3-4.) online és a Lexus standján is követhető lesz a személyre szabott digitális sajtótájékoztató.
lexus_lf30_electrified_es_lexus_ux300e.jpg

Tovább

Győri szépség nyerte a "Best Cars 2020" díjat

A „Best Cars 2020“ díjat az olvasók szavazatai alapján az Audi Hungaria legújabb büszkesége, az Audi Q3 Sportback nyerte a kompakt SUV/terepjáró kategóriában. Az Audi Q3 Sportback sorozatgyártása 2019 nyarán indult az Audi Hungariánál. A tavalyi évben a vállalat a járműgyártásban az eddigi legmagasabb gyártási volument érte el. 2019-ben összesen 164 817 Audi-modell, köztük 15 300 Audi Q3 Sportback gördült le a gyártószalagról.

q3sportbackgyor_61d9012f5332b841eee3f89bf3ec3953.jpg

Tovább

Igazán csúcs lett a Toyota idei Super Bowl reklámja

Az amerikai futball-bajnokság (NFL) döntője, a Super Bowl valóságos nemzeti ünnep az Egyesült Államokban, ilyenkor szinte kiürülnek az utcák, és több mint 100 millióan követik élőben a közvetítést. Nem csoda, hogy a mérkőzés szünetében aranyárban mért reklámperceket a legnagyobb vállalatok az év legütősebbnek szánt reklámjaival igyekeznek kitölteni, több hétre témát adva az azokat kielemző portáloknak.

toyota_highlanger_super_bowl_4_1.PNG

Tovább

Csudibogár Club: Ahol az autista gyerekek barátokra lelnek

Csudibogarak és különleges képességű apróságok

A Club-ot  Buday-Kollarik Tímea 2019. júniusában indította el, hogy legyen egy hely, ahol az autizmussal élő fia Bencus  és sorstársai barátokat találhatnak. Az autizmus spektrumzavaros fiúnak nem erőssége a barátkozás, a helyzetét az sem könnyíti meg, hogy magántanuló, hiszen nem találtak Neki megfelelő helyet a normál iskolában.

photo-1518101645466-7795885ff8f8.jpg

Tovább

JANUÁRI kedvencek // tél

Örömteli pillanatok 

Vannak könyvek, amelyeket mindenhova magammal viszek, ízek, melyeket képtelen vagyok elfelejteni és illatok, melyektől pillanatok alatt eszembe jut egy rég elfeledettnek hitt emlék. Felvillannak előttem eltűnt idők pillanatai: ahogy nagymamám konyhájában tejszínhabos kakaót kortyolgatok lefekvés előtt, vagy amikor a teámba áztatom a francia kekszet, ahogy átfagyva berohanok a kályha mellé, miután egész nap hóembert építettem a barátaimmal, vagy azok a csodás nyarak Székelyföldön. Mindenkinek mást jelent a múlt, de mindenkinek van benne valami, amire érdemes emlékezni. 

blue_circle_sunflowers_spring_instagram_post_9.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása