Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ő nyerte idén a Miss Balatont!

2016. augusztus 07. - Antalfy Krisztina

Látványos show keretében választották meg Balatonfüreden az idei Miss Balaton by Cosmopolitan nyertesét. A legszebb 16 lánynak több tourban kellett megmutatni magát a közel két órás finálén. Végül a budapesti Nagypál Krisztinát választotta meg a szakmai zsűri, amelynek tagja volt Sándor Orsi, Edvin Marton, Király Lili, a verseny 2014-es győztese, valamint Mártha Imre, míg a zsűri elnöke Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője volt.

nagypal_kriszta_az_autoval.jpg

Tovább

Sztárok kevertek a bárpult mögött

Így kever Dobó Kata és Linczényi Márkó

Egy rendhagyó estén vehettek részt mindazok, akik ellátogattak augusztus 5-én a Bombay Weekend rendezvényre, ahol a két ismert hazai sztár, Dobó Kata és Linczényi Márkó is bemutatta, milyen mesterien keverik a koktélokat és még egy izgalmas meglepetést is tartogattak a közönségnek!

kepatmeretezes_hu_dobkata.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Értékeljük a pillanatot! 

Vannak az életben azok az apró jelek, neszek és pillanatok, amik mindig ott vannak a mindennapjainkban, jelen vannak ébredéskor, a reggeli rohanáskor, az irodai megbeszéléskor, ebédidőben, meg este, amikor ledobjuk végre a tűsarkút és ágyba bújunk, hol egyedül, hol pedig valakivel. De milyen klassz lenne, ha néha megállnánk egy lélegzetnyi pillanatra, és észre vennénk ezeket a boldogító apróságot. A kávé finom illatát, szerelmünk alvó arcát, a mellénk ülő srác mosolyát, a játszótéren rohangáló gyerkőcöket, és értékelnénk a szelet, ahogy arcukat fújja a nagy melegben, a csöndes éjszakát egy hosszú nap végén, vagy a szomszéd néni almás pitéjét egy unalmas vasárnap délután, még akkor is, ha az a süti nem épp olyan finom, mint amilyen a nagymamánké volt annak idején.

fotorcreatedf_1.jpg

Tovább

Így tedd tökéletessé bőröd egy pillanat alatt!

Íme a Max Factor Miracle kollekció!

A Miracle alapozók minden nő számára egészséges arcbőrt és fiatalos megjelenést varázsolnak, bőrtípustól függetlenül. A Max Factor célja, hogy termékeikkel és tapasztalatukkal segítő kezet biztosítson a hölgyek számára annak érdekében, hogy a legelőnyösebb adottságiakat kiemelhessék, csakúgy, mint a sminkmesterség iránt elkötelezett márka mestere és alapíja, Mr. Max Factor tette évtizedekkel ezelőtt.

fotorcreatedrgfreg.jpg

Tovább

Találd meg a hozzád illő vöröset!

Ismerd meg a Max Factor Lipfinity erejét!

Széles árnyalatválaszték és ragyogó végeredmény minden nőnek. Változtasd át ajkaidat a Max Factor Lipfinity “A vörös ereje” kollekcióval! A Max Factor legendás, hosszan tartó ajakrúzs termékcsaládja gazdag, vörös árnyalataival most lehetővé teszi, hogy légy saját sminkmestered és az árnyalatok megfelelő párosításával találd meg a TE vörös színedet, amely hosszan tart és alakítsd át megjelenésedet a megfelelő vörös rúzs használatával. Egy gyors rúzsozás, egy szempillantás alatti átalakulás!

fotorcreatedfef_2.jpg

Tovább

E N I H O R N 2016/2017 ősz/tél

Nagyvárosi titkok - Stílusos nyugalom

A hajnali utcák nyugalma, a múlt titkait, szépségeit őrző, budapesti házak varázslata kel életre az E N I H O R N 2016/2017-es őszi/téli kollekciójában. Egy nyüzsgő világváros csendes, századfordulós épületdíszei, a kovácsoltvas elemek, az épületek homlokzati díszei, az izgalmakkal teli eklektika rejtelmei nyomán új formák, különleges szabásvonalak születnek.

fotorcreatedtrt.jpg

Tovább

Viszlát Július! Helló Augusztus!

10 dolog, amit szerettem benne

Az augusztus számomra mindig olyan, mint a vasárnap a hétből, szuper, hogy még nyár van, de már nagyon közeleg a szeptember, ez azonban nem jelenti azt, hogy ebben a hónapban még nem lehetne beleadni minden jót, hogy emlék legyen ez a a nyár is. Bár nekem most nem úgy alakult az idei nyaralásom, ahogy azt elképzeltem, ennek ellenére megpróbáltam kihozni belőle a maximumot, még úgy is, hogy a legváratlanabb pillanatban ütött be a krach. Neked miről szólt a július?

fotorcreated_41.jpg

Tovább

Nearones, az új ismerkedési forma

Nearones egy gyors és vidám játék, mely lehetőséget ad megismerni azokat ez embereket, akik a közelünkben élnek, dolgoznak, mindössze annyi a feladatunk, hogy találjuk ki profilképük alapján három érdeklődési ikon közül azt az egyet, amely rájuk jellemző. Az első lépés meg is van, jöhet egy baráti csevegés, új barátok megismerése.

hu_press3.png

Tovább

A hónap 5 kedvence // Július

Már csak alig egy hónap van hátra a nyárból, ezért nem árt, ha a hátra lévő hétvégékből még megpróbáljuk kihozni a maximumot. Az augusztus a last minute nyaralásokról, a spontán balatoni leruccanásokról és a baráti sütögetésekről szól. De mielőtt még megmártózol a vízben és elfogyasztod azt az isteni fokhagymás lángost, fusd át velem az előző hónap nagy kedvenceit, ugyanis nagyon szuper és kihagyhatatlan termékek jöttek össze.

photocat_3.jpg

Tovább

Kóstolj bele a világ lángosaiba!

Ahány ország, annyi lángos

A lángosra sokszor tekintünk hungarikumként. A magyarok többségének egy Balaton parti nyaralás vagy éppen egy nyüzsgő piac is szinte elképzelhetetlen a sajtos-tejfölös, kelt tésztás finomság nélkül. Ha azonban egy picit körbenézünk a világban, akkor láthatjuk, hogy számos más nemzetnek is megvan a maga lángos specialitása. Nézzük, hogy melyek is ezek.

fotorcreateddf_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása