Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Neogence // Tökéletesen hidratált bőr pillanatok alatt

2016. október 02. - Antalfy Krisztina

Sokszor halottam már a fátyolmaszkok csodás hatásáról, de soha nem próbáltam, mindaddig, amíg a Szépség Center be nem robbant kishazánkba a Neogence termékeivel. Mivel csak pozitív dolgokat hallottam ezekről a hialuronsavas maszkokról, úgy voltam vele, nekem is feltétlenül ki kell próbáljam őket. Hisz, ha csak a felét betartják az ígéretüknek, már megéri.

fotorcreatedj_4.jpg

Tovább

A hónap 5 kedvence // Szeptember

El sem hiszem, hogy az ősz első hónapja így elrohant. Még csak most válogattuk az iskolakezdéshez szükséges taneszközöket, épp csak most pakoltuk ki a bőröndünket a nyár végi nyaralás után, és csak a minap húztuk fel kedvenc gumicsizmánkat a szeptemberi szürethez, és máris átléptünk az októberbe. De ha már így alakult, elhoztam a szeptemberi hónap nagy kedvenceimet, amiket feltétlenül érdemes kipróbálnod.

fotorcreated_87.jpg

Tovább

Insta-pillanatok // Szeptember

10 dolog, amit szerettem benne

Vannak pillanatok az ember életében, melyek meghatározóak és életre szóló emlékké válnak. Nagyanyáink korában ezek a boldog pillanatok általában megmaradtak valahol ott fejben, amik aztán szép lassan elhalványuló emlékké váltak, vagy jobb esetben naplóba kerültek, amik idővel elkallódtak, így egy fotó már-már kincset ért akkoriban. Ma már viszont mindent lefotózhatunk, legyen az egy hétköznapi reggeli, indulás közben elkortyolt kávé, vagy a legemlékezetesebb élményünk ünnepekkor.

fotorcreateddss.jpg

Tovább

Varázslatos smink újdonságok a Nyúl üregéből

Solone, a varázslatos sminkbűbáj

Kislány korom óta rajongok a szép sminkekért és a különleges sminkdobozokért, amikben a színpalettákat kedvemre variálhattam. Így óriási izgalommal vártam a SzépségCenter legújabb termékcsaládját, a Solone-t. Már megszokhattuk, hogy a cég hónapról hónapra előáll néhány igazán hatékony újdonsággal, szépségtermékekkel és arcmaszkokkal, de most végre hazánkba is elhozták a prémium minőségű, briliáns árnyalatokkal teli, mesés kollekciót Magyarországra, amivel minden nap bűbájos külsőt alkothatsz.

fotorcreateddcfs.jpg

Tovább

Rita Ora Tezenis kollekciója hamarosan az üzletekben!

Szexi, trendi, exkluzív szettek

"Azonnal beleszerettem a Tezenis csapat energiájába, abba, hogy hangsúlyt fektetnek a divatirányzatokra, szabad szellemű alkotásokat hoznak létre, és a fiatalokba is, akikkel dolgoztam, nem beszélve az összetéveszthetetlen olasz stílusról. Ez az eddigi legnagyobb együttműködésem a Tezenis-szel, amely még teljesebbé teszi a márkával való kapcsolatomat. "

rita_foto1.jpg

Tovább

Ami nem öl meg, összeköt?

"Egy szintet feljebb léptünk, akciókban, látványban és tragédiákban is”

Október 27-én este tartották a magyar HBO teljes mértékben saját fejlesztésű és saját gyártású sorozatának, az Aranyélet második évadának díszbemutatóját. A vörös szőnyeges bemutató alkalmából a Ram Colosseumban felvonultak a sorozat alkotói és a magyar celebvilág krémje, hogy megtekintsék Dyga Zsombor és Mátyássy Áron alkotásának várva várt új évadát, mely november 6-án este startol el az HBO-n és az HBO GO-n. aranyelet_s2_rce_olaszrenato_onodieszter_thuroczyszabolcs_dobrosilaura_angerzsolt.jpg

Tovább

Édes négylábúakkal vár a Herosz

A HEROSZ Budapesti Állatotthona szeretettel vár minden két- és négylábú érdeklődőt október 08-án a már hagyományosnak számító őszi nyílt napjára, ahol a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek az otthon lakóival, és azzal a kis létszámú, de annál lelkesebb csapattal, akik nap, mint nap azon dolgoznak, hogy minél több gazdátlan állat kerüljön szerető családhoz. Idén több közismert személyiség is csatlakozik a Nyílt Nap látogatóihoz, sokan négylábú kedvenceiket is magukkal hozzák. 

d1a29c92d6b74e1f3db7561d327f53e4.jpg

Tovább

A táska, amivel trendi és még környezettudatos is lehetsz

Már létezik a táska, amely annál jobban mutat, minél többet viseljük: ez pedig a papírtextil alapanyagú táska! A vidám színekben pompázó, vállra akasztható praktikus táska minél gyűröttebb, annál mutatósabb, ráadásul kiváltja a nehezen lebomló nylon szatyrok használatát. 

fotorcreated_83.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása