Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami boldoggá tehet

2019. október 05. - Antalfy Krisztina

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy maximálisan át tudtam állni a rohanó hétköznapokban arra a bizonyos műanyag mentes, zero waste életmódra. Nem járok biciklivel dolgozni, legfeljebb a pékségig, nincs elektromos autóm, bár már vezettem, és nem ültetek fákat a hétvégéken, bár virágot annál többet. Ennek ellenére fontos számomra a környezetvédelem, az állatvédelem és az újrahasznosítás, naponta mondok nemet a műanyagokra és lelkesít a tudat, hogy már nem ciki turkálóból öltözködni – valahol legbelül mégis úgy érzem, kicsit olyan ez az egész, mint Don Quijote szélmalomharca. Te mit gondolsz erről?
boldogsag_13.jpg

Tovább

Párizsi randevú az Operettszínházban

Richter József és artista világsztárok a Budapesti Operettszínházban

Terített asztalok, látványos, színes showelemek, artistaprodukciók, vérpezsdítő táncok, fantasztikus slágerek - a 2019-es téli szezon igazi szenzációja! Volt egyszer egy Moulin Rouge - az eredeti, Párizsban. Itt játszódik a Budapesti Operettszínház új produkciója, a Párizsi randevú, amely természetesen az őt megillető helyen, a mai Kálmán Imre Teátrumban, vagyis a hajdani pesti Moulin Rouge-ban kap helyet.
konyvajanlo_54.jpg

Tovább

Könyvek, melyeket kár lenne kihagynod

Az Athenaeum Kiadó októberi megjelenései

Bár az ősz igazán gyönyörű tud lenni, azért vannak olyan napok, várva várt hétvégék, amikor az undok, esős időjárás miatt a nagy séták és kirándulások helyett inkább otthon maradunk a jó meleg lakásban, majd bekucorodunk a paplan alá egy csésze forró kakaóval, és sorozatokkal próbáljuk elütni azt a kevés kis szabadidőnket. De mi lenne, ha ezúttal  kikapcsolnád a tévét, lehalkítanád a telefonod, és inkább kezedbe vennél egy remek könyvet, ami garantáltan feldobják majd a hangulatod a legrosszabb időben is?

konyvajanlo_50.jpg

Tovább

A Magvető újdonságai a Margó Irodalmi Fesztiválon

Van az úgy, hogy nincs kedvem kimozdulni otthonról, és szerencsére a hétvégék azok a napok, amikor a feladataimat otthonról is el tudom végezni. Ilyenkor apró dolgok is elegendőek ahhoz, hogy jól érezzem magam a négy fal között: egy csésze finom kávé, Kedvessel együtt töltött hosszú percek, közös ebéd kényelmes ruhában, pár pohár vörös bor, hosszú beszélgetések és egy könyv, amit már oly régóta el akartam olvasni. Az olvasás élménye számomra mindig is valamiféle terápia volt számomra, ilyenkor kicsit mindig felfüggeszthetem az idő, és végre önmagam lehetek. 

konyvajanlo_1_3.jpg

Tovább

Sokszínű őszi gardróbra vágsz? Akkor irány a Reserved!

Kendall Jenner a Reserved új kampány arca

Tegnap reggel abban szerencsés helyzetben volt részem, hogy én is ellátogathattam a Reserved őszi-téli kollekciójának a bemutatójára. Személy szerint örömmel láttam, hogy idén továbbra is hódítanak az állatminták, a kockák, a szifon blúzok, a puffos ujjak, a rakott szoknyák, a szatén anyagok és a bőr hatású darabok. Mindemellett a nyárból kicsit átszivárogtak a lenge szövetek, és a közkedvelt virág minták. Az alábbi posztban a márka legújabb szépségeit és az új kampány arcát hoztam el számodra.     

ciaokendall.jpg

Tovább

Kinek kell a fodrász, ha van már Rowenta-d?

Tanuld meg a tökéletes haj elkészítésének titkát

Mit tudunk a leggyorsabban megváltoztatni magunkon? Naná, hogy a frizuránkat. Azonban nekünk nőknek örök probléma, hogy mindig azt akarjuk amink nincs: ha rövid akkor hosszút, ha hosszú akkor rövidet, de ha egyenes a hajunk, akkor biztos a göndör fürtökért áhítozunk, és persze fordítva. De vannak olyan pillanatok is az életünkben, amikor csak egyszerűen meg akarjuk változtatni a külsőnket, és vele együtt  frizuránk stílusát. Ehhez a legnagyobb segítséget ezúttal a Rowenta hajformázó készülékei adják, amelyekkel bátran kivasalhatjuk göndör hajunkat, de ha úgy tartja kedvünk, könnyedén varázsolhatunk szög egyenes tincseinkből nőies, laza hullámokat.   
konyvajanlo_49.jpg

Tovább

INTERJÚ: Vida Andreával, az AVida Toys megálmodójával

"...egy a házban lakó nagymama jött hozzám azzal, hogy az unokája mindenáron plüss sáskát szeretne..."

Én még olyan gyerkőccel nem találkoztam, aki ne imádná a plüssállatokat, amely számára nem csupán játék, hanem társ és jó barát is egyszerre. S bár én már bőven kinőttem a gyerekkorból, mind a mai napig ott trónol Brumi és Mézi, a két kedvenc plüssmackóm a könyvespolcom közepén. Számomra ők a béke és a nyugalom érzetét keltik egy hosszú és fárasztó nap végén. Talán így nem véletlen, hogy rábukkantam Vida Andrea imádni való plüss állatkáira, melyek között minden korosztály megtalálja saját kis kedvencét.
the_best_bath_time_essentials_1_2.jpg

Tovább

7 remek könyv hűvös, októberi estékre

Tudom unalmasan hangzik, de nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire szeretem az őszt. Persze a nyár is tökéletesen elviszi az embert a szép emlékek felé, de az ősz számomra az év olyan évszaka, amikor a természet a lehető legszebb színekkel kárpótolja az ember lányát a hűvösebb időjárás miatt, és amikor valahogy minden jobban esik: kiülni a verandára olvasni egy finom kávé, vagy csésze mellett, bekuckózni a jó meleg takaró alá és elolvasni pár fejezetet félbe hagyott könyvünkből, vagy beszerezni néhány új regényt kedvenc könyvesboltunkból. És, hogy számodra is meghozzam a kedvet az olvasáshoz, az alábbi posztban elhoztam a General Press Kiadó októberi újdonságait, melyek  egyszerre izgalmasak, szerelmesek és letehetetlenek. 

konyvajanlo_48.jpg

Tovább

A MINI támogatásával megnyílt a Godot Kortárs Művészeti Intézet

Október 1-jén megnyitotta kapuit a magyar képzőművészeti élet újabb színfoltja, a Godot Kortárs Művészeti Intézetet. Az Óbuda szívében, a Goldberger gyár történelmi helyszínén létesített, magán kezdeményezésre épülő kortárs képzőművészeti központ megnyitását a MINI támogatta.

p90369628_lowres_mini-at-godot-contem.jpg

Tovább

Megérkezett az INGLOT by Liptai Claudia

Egyedi és új, limitált paletta

Az INGLOT lengyel sminkmárkát több mint 25 évvel ezelőtt Wojtek Inglot gyógyszergyári kutatóvegyész alapította. Célja az volt, hogy magas minőségű termékeket hozzon létre elérhető árakon. Az óriási termékportfólióval rendelkező márka koncepciója, hogy szinte végtelen számú megoldást kínáljon a mindennapi arc- és testápoláshoz. Sminktermékeit a legnagyobb divatházak használják különböző kampányaikhoz és a divathetek kifutóin. Elismert márka és népszerű a sminkmesterek és a lakosság körében egyaránt. Ma már világszerte több mint 240 városban, több mint 760  üzletben kapható.
71394044_712366189238097_8469993760493666304_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása