Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

OPEL Grandland X: Csillag születik?

2019. március 03. - Antalfy Krisztina

Opel Grandland X 1.5 D 8AT Ultimate / TESZT

Az immár francia tulajdonban lévő Opeltől érkezett meg legújabb tesztünk főszereplője a Grandland X, új 1.5-ös dízelmotorral ellátott modellje, ráadásul automata kivitelben. Hosszas várakozás előzte meg a tesztet, ugyanis már minden tekintetben igen régóta kíváncsiak voltunk a Peugeot 3008-as német testvérére. Minket lenyűgözött, és örömmel látjuk, hogy az Opel újra jó úton jár.

53030477_2564969060242185_4413875174986743808_n.jpg

Tovább

Így indítsd a tavaszt, ha trendi időmérőre vágynál!

Bár az időjárás egyelőre még a hidegebb oldalát mutatja felénk, a Fashiowatch máris  egy őrülten jó, exkluzív tavaszi tematikájú parti keretein belül mutatta be meghívott vendégei számára a márkás órák és az egyedi ékszerek legújabb darabjait, melyektől szinte felragyogott a nap a szeles Ybl Miklós téren.

konyvajanlo_9.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Ne félj kimutatni Nőiességed!

Az utóbbi hetekben hullafáradtnak érzem magam, már sajtóeseményekre is alig-alig jutok el, de amikor megszólal a Pink Martini a telefonomon, az olyan számomra, mintha újra vért pumpálnának az ereimbe, ilyenkor maximum hangerőre tekerem a Quizás-t, megfeledkezem a reggeli rohanásról, az undok hétfőkről és a hétköznapok stresszes pillanatiról. Majd - mezítláb, kedvenc hálóingemben, kávéval a kezemben - kisétálok a konyhába valami vacsoráért, s közben már Hooverphonic Mad About You dala szól, amitől még inkább elkap valami különös vágy, hogy behunyjam a szemem és csak táncoljak.
boldogsag.jpg

Tovább

Ilyen a főzés legújabb alternatívája!

A legegyszerűbb ebéd a félig kész ebéd...

Szeretek finomakat enni, imádom a kiadós és ízletes ételeket, ám a rohanós hétköznapokban gyakran se időm, se kedvem nincs főzni, így sokszor csak bekapok valami gyors kaját, ami szembe jön velem. Legutóbb viszont épp a Chefbag oldala jött velem szembe, mely tökéletes megoldást nyújt azokra az alkalmakra, amikor valami különlegeset főznél, de az alapanyagok beszerzése túl bonyolult és fárasztó.
vanilla_coffee_33.jpg

Tovább

FEBRUÁRI kedvencek / tél

Örömteli pillanatok...

Nálam a tavasz akkor kezdődik, amikor három réteg pulóver helyett elég egy vékony kardigán, amikor a forró, gőzölgő latte helyett jobban esik a jeges kávé, amikor a nélkül is kiszellőztethetem a lakást, hogy usankát húzzak a hideg ellen, és amikor Mici az okos tévénk meleget adó boxa helyett a teraszt választja fekvő helynek. Ilyenkor még fontosabbnak tartom, hogy kimozduljunk otthonról és bűntudat nélkül kiélvezzük azt a pillanatot, ami épp boldoggá tesz minket.  
summer_in_the_hamptons_3.jpg

Tovább

Ha meg kell osztanod a CSOKIT, akkor Twix Bites!

Mi jut eszedbe, ha egy csésze kávéra vagy teára gondolsz? A forró italok fogyasztása napi rutinunk szerves részét képezi, fejünkben pedig gyakran a jól megérdemelt pihenéshez, nyugodt pillanatokhoz és a jó társasághoz kötjük. Hát még ha egy darabka csoki vagy keksz is jár mellé...

vanilla_coffee_30.jpg

Tovább

Íme az új, vonzó és fiatal PEUGEOT 208!

 FUTURISTIC & YOUNG

A fiatalság és az életöröm értékeit fokozatosan háttérbe szorító, egyre inkább uniformizálódó B szegmensben üde színfoltot és nagy vonzerőt képvisel az új PEUGEOT 208. A rohamosan változó gépjármű-használati szokások és az energetikai átállás valós alternatívává válása miatt az új PEUGEOT 208 a karosszériaváltozattól függetlenül kezdettől háromféle –  elektromos, benzines és dízel – meghajtást kínál.

vanilla_coffee_29.jpg

Tovább

Oscar-gála 2019. // Ruhamustra

Minden évben elfacsarodik egy kicsit a szívem, amikor ismét egy olyan Oscar-gálát kell végig nézzek a televízió képernyőjére tapadva, amin nem lehetek ott személyesen. Na jó, viccet félre téve tényleg irigylem azokat az újságírókat – élükön nagy kedvencemmel, Návai Anikóval -, akik testközelből is végig élvezhetik ezt a nagyszabású díjátadót. S bár néhány díjazottal idén sem értettem egyet – gondolok itt Glenn Close-ra, akit ismét díj nélkül hagytak - , azt azért én is aláírom, hogy a  91. Oscar-díjátadó csak úgy hemzsegett a gyönyörű ruhakölteményektől. Lássuk is a legszebbeket és a legfurcsábbakat!
let_s_have_coffee_5.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása