Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Figyeljünk egymásra egy kávé mellett

2020. május 10. - Antalfy Krisztina

A jelenlegi rendkívüli helyzet mindenkit komoly kihívások elé állít, ezért most még fontosabb, hogy odafigyeljünk egymásra. A Nespresso csapata arra bátorítjuk a kávérajongókat, hogy a személyes találkozások helyett virtuálisan ápolják családi, baráti és munkahelyi kapcsolataikat. Lássunk is néhány kávézáshoz kapcsolódó ötletet, amelyekkel kellemesebbé tehetjük az otthon töltött mindennapjainkat!
coffee_at_home_nespresso.jpg

Tovább

A Sorento új kijelzője eltünteti a holtteret

Vigyázó szempár az utakon

A Kia bemutatta az új Sorentóban megjelenő csúcstechnológiájú holttérfigyelő rendszert 
(Blind-Spot View Monitor, BVM), amely “vigyázó szempárként” óvja a Sorento utasait és a többi közlekedőt is azzal, hogy eltünteti a holtteret az autó mindkét oldalán.
newspaper_1920x1080_fullhd_blindspotviewer_2.jpg

Tovább

Íme a #MaradjOtthon időszak egyik leghasznosabb könyvújdonsága

Hogyan legyünk profi kenyérsütők?

Kenyérsütés otthon? Elsőre macerásnak hangzik, ráadásul a boltokban annyiféle pékárut lehet kapni, minek vesződjünk még ezzel is otthon? Nos, aki így gondolja, még sosem érezte az éppen sülő kenyér illatát, és nem harapott bele a frissen sült kenyérropogós héjába.
hogyan_legyunk_profi_kenyersutok_b1.jpg

Tovább

Autók felajánlásával segít a Kia Motors a járvány idején

A Kia Motors hazai képviselete jelenleg öt gépjárművel segíti a Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetét az egészségügyi vészhelyet ideje alatt. Az autók a telephelyek közötti közlekedést segítik majd, illetve az egészségügyi dolgozók veszik birtokba a munkába járás során.

kia_autoatadas_1.jpg

Tovább

Ismerd meg a új Alfa Romeo Giulia és Stelvio Quadrifoglio modelleket

Ütemet váltott a száguldás, a körülmények átmeneti lassításra késztették a világot, az Alfa Romeo azonban tovább gyorsul. A Giulia és a Stelvio Quadrifoglio MY2020 páros szuperautókat idéző teljesítményt nyújt az 510 lóerős, 2,9 literes, V6-os Bi-Turbo motorokkal, az exkluzív megjelenéssel, az új technológiai megoldásokkal, a felfrissített vezetéstámogató és biztonsági rendszerekkel.

qv20_6.jpg

Tovább

10 könnyed KABÁT tavaszra

Átmeneti időben a legjobb választás

Egyszerűen imádom az évnek ezt az időszakát, már nincs az a nagy hideg, de még nincs az az elviselhetetlen meleg sem. A tavasz egyszerűen úgy tökéletes ahogy van, minden illatával, ízével, színével együtt. Bár az időjárás egyelőre még nem tükrözi számunkra a várva várt jó időt, bízom benne, szép lassan előkerülhetnek végre gardróbunk mélyéről az üde, tavaszi színek, s a könnyed, lenge darabok.
nevtelen_55.png

Tovább

Amit soha nem mertél megkérdezni a NETFLIX-ről

2020 első negyedévében világszerte 16 millió új tag csatlakozott a Netflix-használók családjába, ez több mint duplája a várakozásoknak. A Netflix kifejezetten felhasználóbarát felületeit bárki könnyedén tudja használni, ami tavaly ősz óta magyar nyelven is elérhető. A feketeöves netflixnindzsák azonban olyan trükköket is ismernek, amelyekről a többség még csak nem is hallott. Válogatásunkban igyekeztünk az alapoktól indulva néhány olyan praktikát is bemutatni, melyekkel fel lehet vágni a család, vagy akár a barátok előtt.

photo-1522869635100-9f4c5e86aa37.jpg

Tovább

ÁPRILISI kedvencek // tavasz

Örömteli pillanatok #4

Olyan csodálatos most minden odakint, a napfény, a virágok, a levegő, mintha ez az egész vírus soha meg sem történt volna. De talán a kijárási korlátozás miatt most még csodálatosabbnak látjuk a kinti világot, a kertünket, a verandánkat, s talán kicsit át is értékeljük a szabadság fogalmát, miközben abban bízunk, hogy sok minden vár még ránk odakint, ha végre újraindul az élet.

blue_circle_sunflowers_spring_instagram_post_1_1.jpg

Tovább

Művészeket támogató portál indult p’ARToló néven

Tegyünk együtt a művészekért

Elindult a p’ARToló, egy előadóművészeket, társulatokat és kulturális intézményeket támogató innovatív kezdeményezés. A p’ARToló önkéntes alapítóinak célja a magyar kulturális szféra életben tartása és a művészek folyamatos támogatásának biztosítása a koronavírus okozta, kihívásokkal teli helyzetben. A weboldalon a támogatók gyorsan és egyszerűen segíthetik kedvenceiket akár egy kávé vagy ebéd árával.

photo-1532800783378-1bed60adaf58.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása