Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ha nekik sikerült, Te is képes vagy füstmentessé tenni az életed

2021. május 31. - Antalfy Krisztina

5 híresség a múltból, aki füstmentessé tette az életét 

A történelem és kultúra nagyjai közül is sokan sikerrel tették füstmentessé az életüket: Fülöp herceg az esküvője napján nyomta el az utolsó cigit, Eisenhower elnök orvosi tanácsra változtatott, Mark Twain pedig ezerszer is nekifutott a leszokásnak. Az Élhető Hazánkért Társadalmi Mozgalom a füstmentes életet népszerűsíti, hiszen május 31-én tartják a Nemdohányzó Világnapot. A pandémia enyhülésével érdemes megszabadulni azoktól a káros szenvedélyektől, amelyek a karantén idején nehezítették az életünket, erre buzdítanak a letűnt korok jó példái.
pexels-photo-4969891.jpeg

Tovább

Egy pillantás, és azonnal szerelem az új Kia Sportage

A Kia ma bemutatta az új, ötödik generációs Sportage első hivatalos fotóit. A márka legnépszerűbb szabadidő modelljének hivatalos bemutatóját júliusban rendezik Koreában. Az új Sportage mércét állít a kategóriában, nem csak konnektivitásban és hajtásláncok terén, de külső-belső formáival is. Az új modell kifejezetten európai ízlésre formált változata szeptemberben lép piacra, ilyen kivitel most először jelenik meg a sorozat eddigi 28 éves történetében.
az_uj_kia_sportage_1.jpg

Tovább

Íme az új Jeep® Wrangler 4xe

Minden csúcs elérhető, minden határ kitolható. Mindig is ez a szemlélet határozta meg a Jeep® Wrangler létezését – az autóét, amely mértékadó funkcióinak és technológiáinak köszönhetően szó szerint képes bármilyen akadályt leküzdeni. Ugyanez a 80 évnyi dicsőséges, eredményes, innovációkkal teli múltra visszatekintő márka legfőbb erőssége, ami lehetővé tette, hogy létrehozzák minden idők legtöbb elismerésben részesített szabadidőjármű-palettáját.wrangler_4xe_3.jpg

Tovább

Ezek a legújabb bőrápolási TikTok trendek!

A bőrünk alá is bemászik a TikTok!

A 2 milliárd letöltésnek és 689 millió felhasználójának köszönhetően a TikTok lett a leggyorsabban növekvő közösségi csatorna. A felületen található rengeteg rövid videó közül az egyik legtöbb ember érdeklő téma pedig nem más, mint a bőrápolás. A bőrápolás az új idol, különösen a tech-őrült és innovatív Z generáció körében, amely pontosan tudja, mit akar, és ha már tudja, azt a lehető leggyorsabban akarja. Nekik hála, a FOREO termékei a TikTok legnézettebb bőrápolási eszközei lettek, hihetetlen, 160 200 000 megtekintéssel!foreo_gina_pasztor_tiktok.png

Tovább

Ismerd meg a CUPRA Born 5 legfőbb jellemzőjét

Az első 100% -ban elektromos CUPRA

A CUPRA csapat formatervezési vezetője, Jorge Diez elmagyarázza az autó főbb jellemzőit, és bemutat néhány olyan részletet, amelyet eddig még nem fedtek fel. Az autó megalkotása nagy kihívást, és - mint Jorge Diez kiemelte - egyúttal nagy megelégedettséget is jelentett. "A CUPRA első 100%-ban elektromos autójának tervezése a csapat számára maga volt a megvalósult álom"- mondja, és bemutatja a tervezés legfontosabb elemeit.
cupra_born.png

Tovább

Az okostelefon nem digitális cumi

Ha szülőkét példát tudsz mutatni

A gyereknap egy arconpörgős, nevetéssel tűzdelt ünnep, amikor mindenki jót akar, de a dolgok könnyen balul sülhetnek el. Sokan összekötik május utolsó vasárnapját ajándékozással, illetve közeleg a tanév vége is, ebben az időszakban sok gyerek kapja meg első okoseszközeit. A digitalizáció rengeteg lehetőséget, könnyen hozzáférhető tudást és izgalmas élményt tartogat, a ma gyerekeit viszont úgy kell végigvezetnie a szülőknek az úton, hogy sok esetben nem ismerik a helyes válaszokat. A HMD Global, a Nokia telefonok gyártója ezért idén gyereknapra gondolatébresztő, általános segítőfüzettel készült nem csak szülők számára. A különböző kérdéskörök kapcsán Tóth Dániel (Pszichológus Pasi) pszichológus gondolatai egészítik ki a füzet tartalmát.photo-1573763955714-e7114250fdaa.jpg

Tovább

Online videósorozatot indít Al Ghaoui Hesna és Endrei-Kiss Judit

„Krízisből Erő – az újranyitás lélektana”

A most induló „Krízisből Erő - az újranyitás lélektana” online videósorozat házigazdája Al Ghaoui Hesna, újságíró, író, a félelem témájának kutatója, és Endrei-Kiss Judit, pszichológus végzettségű szervezetfejlesztési szakember, a Telenor HR vezetője. A hatrészes sorozatban a műsorvezető páros meghívott vendégeikkel az elmúlt időszak alatt megélt kihívásaikról beszélget, és hogy milyen tapasztalatok adtak kapaszkodót, erőt, új ötleteket a most elérkezett újraindításhoz.
image003_5.jpg

Tovább

Tíz dolog, amit könnyű megfogadni, de nehéz betartani

Tízpontos cselekvési tervet hirdetett meg az Élhető Hazánkért Társadalmi Mozgalom

Az Élhető Hazánkért Társadalmi Mozgalom azért jött létre, hogy párbeszédet indítson napjaink legégetőbb kérdéseiben. A politikamentes mozgalomhoz tudósok, vállalkozók, művészek és sportolók csatlakoztak már. Szerepet vállalt az EHTM munkájában például Liptai Claudia médiaszemélyiség, Kende-Hofherr Krisztina, a TMC Management alapítója, motivációs tréner, Homor Fatima, a Corvinus Egyetem "Tanulj Magyarország program" vezetője, Kitanics Márk pszichológus, igazságügyi orvosszakértő és Krisán László, a KAVOSZ Zrt., a Széchenyi Kártya Program irányítását végző szervezet vezérigazgatója.
pexels-photo-5259418.jpeg

Tovább

Állami támogatással árbajnok a Mazda MX-30

A Mazda Corporation a mai napon elfogadta a magyar piac ármódosítási kérelmét, így a tavaly szeptemberben bemutatott Mazda MX-30[1] 11 felszereltségi szintje közül az összes bevihető a héten kihirdetett állami támogatás 12 millió forintos sávja alá, így a teljesen elektromos Mazda már 6.990.900 Ft-tól elérhető.
2020_mx-30_magazine_issue38_takeuchi_4.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása