Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Magyar Everest Expedíció 2017

2017. március 09. - Antalfy Krisztina

Az RTL KLUB kiemelt támogatásával Klein Dávid és Suhajda Szilárd 2017. március 28-án elindul a Magyar Everest Expedíció 2017 keretén belül, hogy a Föld legmagasabb csúcsát (8848 m) oxigénpalack nélkül elérjék, elsőként a magyar expedíciós hegymászás történetében.
csoport_kep.JPG

Csoportkép: Stefano Favaro - expedíciós managar, Suhajda Szilárd - Klein Dávid - expedíciós hegymászók, Lilu - RTL Klub műsorvezető
Alsó sor: Pintér László - mozgasvilag.hu hegymászó szakújáságíró, Száraz Dénes - színművész, Geszti Péter - előadó - producer, Badár Sándor - humorista

Tovább

Találkoztál már MARK.-al?

A művészetben a fehér vászon adja az alapját a kreativitás színeken, formákon és textúrákon keresztüli kifejezésének. A sminkelésnél az arcunk ez a vászon. Ez az alapgondolata az AVON legújabb globális sminkmárkájának a mark.-nak, amely nem mást, mint a művészet szabadságát adja vásárlói kezébe, arra inspirálva világszerte a szépségfüggőket, hogy alkossák meg saját márkájukat.
image001_2.jpg

Tovább

Ilyen a tavasz a Starbucksban

Sós és karamellás latte a Starbucksban

A kávézólánc tavaszi kínálatát a tavalyi kedvenc, a Burnt Caramel Latte mellett egy igazi ínyencség, a Salted Toffee Macadamia Latte színesíti. Kísérőként egy új málnás-sajttortás muffin mutatkozik be, otthonra pedig egy üdítő szemeskávé-keverékkel készült a jó időre a Starbucks.

starbucks_3_region_blend_2017-lifestyle.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása