Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ide feltétlenül ugorj be még mielőtt elszállnál!

2017. március 16. - Antalfy Krisztina

Új Dorko márkabolt nyílt a repülőtéren!

Az egyik legtrendibb hazai cipőmárka, a Dorko nyitott üzletet a Liszt Ferenc repülőtér 2A Terminálján és került be ezzel a legjobb hazai és nemzetközi termékeket kínáló előkelő piacra. A Dorko márka fejlődése igazi sikertörténet, ugyanis viszonylag rövid idő alatt vívott ki magának erős jelenlétet a hazai piacon. Magyar művészeket összefogva egyedi textil és trendi cipő kollekcióival az ország számos pontján széles körben elérhető. A repülőtéri márkabolt megnyitása után immáron nemzetközi környezetben is versenyez és képviseli a legjobb hazai márkákat.

_ds_6239.jpg

Tovább

E N I H O R N 2017-es tavasz/nyár

Az élet tele van olyan lehetőségekkel, amikor szabadon, kalandos kedvvel tölthetjük meg a mindennapjainkat, utazásainkat, így sok várt vagy váratlan izgalommal találhatjuk szembe magunkat. Ezt a szellemiséget képviseli az E N I H O R N 2017-es tavaszi/nyári táska és ruha kollekciója, amellyel a tervező ismét a saját életéből kiragadott élményét adja át a világnak.

enihorncampaign6.jpg

Tovább

Dizájn díjat nyert a Mazda által inspirált Shiseido parfüm

A Shiseido parfüm és kozmetikai márka által fejlesztett „SOUL of MOTION” illat, amely a Mazda KODO – A mozgás lelke formanyelvet hivatott szimbolizálni, arany iF Design díjat nyert a csomagolás kategóriában. A zsűri szerint az egyedi flakon kreatív metaforája a KODO-nak, annak a dizájn-irányzatnak, amely a Mazda jelenlegi modelljeinek alapját nyújtja.

if-design-award-ceremony_soulofmotion.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása