Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Engem megvett Mihalik Enikő Sugarbird kollekciója

2017. március 07. - Antalfy Krisztina

"Mihalik nem a kampány arca, hanem a nagykövete lesz"

2017-ben a Sugarbird 10. évfordulója alkalmából életre kelti a My Hungary nevet viselő kollekcióját, amelyet a mis kis hazánk, a gyönyörű Magyarország inspirált, aminek különlegessége, hogy egy-egy darabját világhírű topmodellünk, Mihalik Enikő tervezte.

17098428_1608581585823219_6123054512541924519_n.jpg

Tovább

Ilyen az, amikor Palvin Barbi a Vogue-nak sminkel

A még mindig pimaszul fiatal Palvin Barbi már hatodik éve a L’Oréal Paris egyik nagykövete, ezért szinte már meg sem lepődök rajta, hogy legutóbb épp egy olyan videót töltött fel magáról, ahol hivatásos sminkesként mutatja meg magát. Most épp az amerikai Vogue kérte fel arra, hogy ossza meg egyperces, szupergyors sminktippjeit az olvasóknak. Barbit persze nem kell félteni, játékos könnyedséggel készítette el dögös sminkjét a tükör előtt, miközben remek tippekkel is ellátta a rajongóit.
17126422_741829409313126_1584941128061288448_n.jpgKép

Tovább

INTERJÚ: Pap Sárával, a Kazar hazai üzlettulajdonos-nőjével

Vannak  nők, akikben ott él a sokszínűség, akik nem elégszenek meg az átlagossal, az elérhetővel, akik egyszerre lázadó anyák és tündéri üzletasszonyok, és csak azért sem maradnak benne a társadalom által elvárt szürkeségben. Imádják az életet, a szépet és a sokféleséget. Mindez elmondható Pap Sáráról is, aki hazai üzlettulajdonosként Magyarországon magáénak tudhatja a legismertebb világmárkákat, mint a Kazar, Michal Negrin és a napokban nyíló Palmers Hungary.
unnamed_4.jpg

Tovább

5 dolog, amit megtehetünk önmagunkért Nőnap alkalmából

Minden nap egy rohanás: reggel sietve főzzük a kávénkat, miközben betömünk a szánkba egy zabfalatot, hogy utána fussunk munkába, majd az egész napos őrült tempó után hazamenjünk és fáradtan beledőljünk az ágyba. Nőnap alkalmából itt az ideje, hogy végre egy kicsit magunkra is koncentráljunk: a Springfield tippjeivel végre tökéletesen kikapcsolódhatunk.

springfield_dinner_woman_8_1350x900.jpg

Tovább

Genfben tartja európai premierjét az új Mazda CX-5

Idén ötvenedik alkalommal lesz jelen a Mazda a Genfi Nemzetközi Autószalonon, ahol európai premierjét tartja a vadonatúj CX-5, továbbfejlesztve az autó és vezető egységét jelentő Jinba-Ittai filozófiának megfelelő ergonómiai és műszaki tulajdonságokat, kiterjesztve az élményt az összes utasra.
2017-mazda-cx-5-front-end.jpg

Tovább

Márciusban megelevenednek Naomi Devil életnagyságú festményorgiái

Hedonati. Ez Naomi Devil, azaz Ördög Noémi saját ízlelésű és fűszerezésű hívószava legújabb alkotásainak összefoglalására. A szó az élet örömeinek falását, az élvezetek hajszolását, a boldogságot a gyönyörben kereső és megtaláló lény alakját hívja elő.

naomi1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása