Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Egy pozitív kiállítás a Berekai Art Stúdióban

2017. március 27. - Antalfy Krisztina

A Berekai Art Stúdió ezúttal egy rendkívül tehetséges és világszerte ismert festőművész, Albert László kiállításának ad otthont. A március 30-án, pénteken 18.30 órakor nyíló kiállítás áprilisban látható a szalonban.

albert_laszlo3.jpg

Tovább

RENAULT CLIO: Az autó, mely sok embernek szemet szúr

Kívül időtállóan szépséges nő, belül sportos férfi

A Dacia után volt szerencsénk tesztelni a Renault 2017-es modellévre faceliften átesett városi kisautójának, a CLIO-nak a kombiváltozatát, az új Renault CLIO Grandtourt, mely már első pillantásra is elvarázsolt. Családunk legelső autója is egy régebbi Renault modell volt, így izgatottan vártam, hogy mit is tartogat Nekünk a márka legújabb modellje.

fotorcreated_408.jpg

Tovább

TESZT // L'Oréal Paris Fekete Pure Clay Detox Mask

A méregtelenített, tiszta bőrért

A smink szerves része az életemnek. Tini koromban a nagy bulik előtt a pattanások eltüntetése miatt alapoztam le az arcom, ma pedig a sminkkel megpróbálom kiemelni az előnyös tulajdonságaimat, és megpróbálok javítani a megjelenésemen. De amit egyszer felraktunk az arcunkra, azt bizony le is kell szedni, különben tönkreteszi a bőrünket, és hamarabb fogunk megöregedni, mint azt szeretnénk. És ami a legrosszabb, hogy nem kell ahhoz smink, hogy a bőrünkre olyan szennyeződések kerüljenek, amik aztán végérvényesen tönkreteszik arcunk szépségét.

fotorcreated_406.jpg

Tovább

10 érv a kendőcsomagolás mellett

Unod már a csomagolópapírt? Ismerd meg az újrahasznosítható kendőcsomagolásokat! Ez az etikus beszerzésből származó, környezettudatos anyag, amellett, hogy gyönyörű, tucatnyi módon felhasználható és újrahasznosítható. Ha ez nem lenne elég, összeszedtünk tíz okot, amiért ideje kendőcsomagolásra váltanod.
fotorcreated_411.jpg

Tovább

Merész tusvonalak a mark.-kal

A szépségtrendekben már évek óta előkelő helyet foglalnak el a tusvonalas szemsminkek. Ezek előnye ugyanis, hogy alkalomhoz illően, illetve kedvünknek megfelelően vastagabban, vékonyabban, cicásan vagy csak szolidan, kecses vonallal hangsúlyozhatjuk szemeinket. A mark. most arra ösztönöz bennünket, hogy merjünk nyugodtan akár extrémebb vonalakat is húzni, engedjük szabadon a fantáziánkat és alkossuk meg saját tusvonalunkat. Ebben Szabó Doris, az AVON sminkmestere segít nekünk, aki összegyűjtött néhány tippet, illetve tusvonal inspirációt.

image001_3.jpg

Tovább

Illatokkal a tavaszi fáradtság ellen!

Érthetetlen ez. Alig vártuk a tavaszt, azt hittük, az első napsugarakkal huss, minden gond elszállt, mégis sokan úgy érezzük, hogy még fáradtabbak vagyunk, ólomlábakon hurcoljuk magunkat, nehéz a fejünk, legszívesebben már délután ledőlnénk, reggel meg nehezünkre esik összekaparni magunkat a nap indításához. A tünetek természetesek: ez a sokat emlegetett tavaszi fáradtság. A fény hiányát, a hideg napokat, a télen átállt kalóriadúsabb táplálkozást most egyik pillanatról a másikra kell átváltanunk tavaszi üzemmódra, és ez bizony nehezen megy.

illatokkal_a_tavaszi_faradtsag_ellen_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása