Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 tuti frizura néhány hullámcsattal

2017. március 01. - Antalfy Krisztina

Az örök darab, amiből sosincs elég

A hullámcsat valahogy mindannyiunknál ott lapul valahol, ha nem is mindig látható helyen, de elvétve itt, vagy ott biztos rábukkanunk. Ezen kis apróságok segítségével pillanatok alatt stílusos és vállalható frizurát varázsolhatunk magunknak. Saját tapasztalatom, hogy a hullámcsatok a legjobb szolgálatot teszik, ha másnapos hajzuhatagunkkal nem tudunk mit kezdeni, ha edzésre megyünk, kirándulni készülünk, vagy csak, amikor egyszerűen nincs kedvünk órákat a tükör előtt bíbelődni a beszárítással.

10 tuti frizura néhány hullámcsattal

Tovább

Helló Milánó! // Street style 2017.

Ciao Milano!

New York és London után megérkeztünk a parádés divathetek harmadik állomására, Milánóba. Február 22-28-ka között, olyan tervezők mutathatták be 2017-es őszi-téli kollekcióikat, mint Gucci, Emporio Armani, vagy a Prada. Ebben a posztban azonban a világhírű tervezők helyett továbbra is az utca legszínesebb divatőrültjei kerültek a figyelem középpontjába.

hbz-street-style-mfw-fw2017-day5-06.jpg

Tovább

Megalkották a városi cipők csúcsmodelljét!

Már itthon is kapható a Cool2.0, azaz a legújabb és egyben legtrendibb városi cipő, amely azon túl, hogy 360°-ban légáteresztő és vízálló, teljes mértékben a kényelemre helyezi a hangsúlyt, jelezvén, 2017-ben már nem kell feláldoznunk kényelmünket és lábunk egészségét ahhoz, hogy divatosak legyünk.

ecco_cool2_0_white.jpg

Tovább

A hónap 5 kedvence // Február

A február az egyik kedvencem téli hónapom, egyrészt mert februári lány vagyok, másrészt  mert ekkor ünnepeljük Kedvessel az évfordulónkat, nem mellesleg ez az utolsó téli hónap, amikor búcsút inthetünk végre a zord télnek, és kezdődhet a várva várt tavasz. Ám mielőtt még virágba borulnának a gyönyörű gyümölcsfák, fusd át velem legutóbbi kedvenceimet, melyek nélkül nehezebben indultak volna a februári reggelek.

photocat_69.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása