Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2017. március 03. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot! 

Napsütés, péntek, kedves mosoly egy vadidegentől, végre tavasz. Talán nem is kell olyan túl sok a boldogsághoz. Amúgy észrevetted, hogy 03.03-át írunk? Nem vagyok a számok megszállottja –sosem voltam valami jó matekból -, de ezekben a dátumokban mindig van valami különleges, valami misztikus. Egyébként meg végre péntek van, ami a legjobb nap a héten, hévégére pedig ragyogó napsütést mondtak, szóval hagyd hátra te is kicsit a munkát, a stresszt, a számlákat, az aggodalmakat, és tervezz valami könnyű programot magadnak!
fotorcreated_347.jpg

Tovább

Plus size lányokat dobott piacra a Nike

Mindig nagyon örülök, amikor meglátok néhány teltebb, alacsonyabb, vagy épp szabálytalan fogsorú, szeplős lányt világhírű divatcég arcaként, ahogyan kacéran rámosolyog a tökéletességre vágyó nagyvilágra. Persze nem azért, mert nem tartom szépnek a vékony, magas, alig 20 éves topmodelleket, de úgy vélem igen is van helye az átlagon felüli, ducibb nőknek is a divat körforgásában. Ez pedig a Nike-nak is leesett: hisz rájöttek, hogy nem csak a vékony csajok szoktak sportolni, sőt! Ezért a világhírű sportmárka végre piacra dobta első plus size kollekcióját!

nike-plus-size-cosmopolitan2.jpg

Tovább

Így lett Erzsiből a leghíresebb Kasszás a világon

Csütörtök este fáradtan kapcsolgattam a csatornák között, amikor hirtelen berobbant a szobámba Kasszás Erzsi, a CBA új reklámarca, aki pillanatok alatt megosztó személyiség lett. Sokan viccesnek találták, sírva nevettek rajta, míg másoknál azonnal kiverte a biztosítékot, én viszont megemelem a kalapom a reklám készítői, és az Erzsit játszó színésznő, Balázs Andrea előtt. 

kasszas.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása