Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

CALZEDONIA 2017-es tavaszi FITNESS kollekció

2017. március 08. - Antalfy Krisztina

Minden leggings esetében tiszta varrásvonalakkal, légáteresztő anyagokkal és LYCRA SPORT száltechnikával találkozunk, melyek maximális kényelmet biztosítanak sportolás közben.
osc_2087.jpg

Tovább

Így viseld kedvenc hálóinged az utcán

Nem csak sietős reggeleken

A divat olyan, mint a szerelem, minden szabad, és minden megengedett, ameddig jól érezzünk benne magunkat. Az alábbi posztban tíz különleges összeállítást hoztam el számodra, melynek bár főszereplője egy éjszakai viselet, a hálóing, mégis mindegyik kis összeállítás a jó ízlés határán belül marad. Ha szégyenlős típus vagy, talán nem fogod túl komfortosan érezni benne magad, de a megfelelő darabokkal kombinálva remek utcai viseletet varázsolhatsz magadnak.

10 stílustipp

Tovább

Ők nyerték a az energiavilág "Oscar-díját"

Lezárult a fenntarthatóság és az energiahatékonyság egyik legrangosabb nemzetközi eseményének magyarországi versenye. Az E.ON támogatásával megvalósuló Energy Globe Magyarország verseny győztesei egy innovatív projekteket bemutató kiállítással és fenntarthatósági tematikájú divatbemutatóval egybekötött díjátadón vehették át az elismeréseket a szakmai közönség előtt a Várkert Bazárban.
energy_globe_dijatado_jakupcsek_g_jamniczky_zsolt.jpg

Tovább

Így díszítsd fel otthonod kötött darabokkal!

OVERknits home dekor

Az OVERknits termékek olyan kötött lakberendezési kiegészítőket foglalnak magukba, melyekre jellemző a kézzel készített, „oversized” megjelenés. A hatalmas szemekből kötött takarók, szőnyegek, párnák, puffok, kosarak, székpárnák egy teljesen új hangulatot hoznak otthonunkba.

fotorcreated_363.jpg

Tovább

Újraértelmezett Nőnap #virághelyett #virágmellett

“Volt egy-két lány, díszzsebkendőnek a zakóra”

Nők és férfiak, ismert emberek és cégvezetők a munkahelyi nőnapokat értelmezik újra egy videokampányban. Saját élményeik alapján beszélnek róla, hogy mit és miért kérnének vagy adnának inkább idén virág helyett vagy mellett, olyasvalamit, ami egész évben pozitívan hathat. A Nyitottak vagyunk kezdeményezés szervezésében futó akciónak aktualitást ad, hogy Magyarországon 1 100 000 munkavállaló tartja sürgetőnek, hogy munkahelye tegyen érte: nők és a férfiak ugyanolyan esélyekkel és lehetőségekkel találkozzanak.

6c4bfec3bc9aec97e3e4df4980a3581c.jpg

Tovább

Ilyen az, amikor egy blogger szerepel a Vanity Fair címlapján

Több, mint 5 éve tartozok a bloggerek közé, és nem bántam meg soha, hogy annak idején belevágtam ebbe az egészbe. A bloggerkedés ma már amúgy is nagyon trendi és a fiatalok körében igen csak elterjedt, igaz ma is vannak kételkedők. Engem is gyakran megkérdeznek, hogy miért is blogolok, mit szeretek benne – a válaszom egyszerű: imádok írni, nekem az írás drog. Persze azért néha én sem bánnám, ha olyan világhírű divatblogger lehetnék, mint Chiara Ferragni, aki legutóbb szerelmével vállalt egy közös fotósorozatot, méghozzá a Vanity Fair magazinban.

Me and my love @fedez shot together in New York by @guyaroch for @vanityfairitalia � Out tomorrow � #Ravioli❤

Chiara Ferragni (@chiaraferragni) által megosztott bejegyzés,

 

Tovább
süti beállítások módosítása