Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Tökéletesen fedő MAX FACTOR újdonság tavaszra!

2017. március 10. - Antalfy Krisztina

Szegd meg a szabályokat a Max Factor Lasting Performance Alapozójával! Szegd meg a hagyományos sminkszabályokat a Max Factor Lasting Performance Alapozójával; tartós alapozó, mely arra született, hogy gyönyörű és természetes megjelenésű bőrt varázsoljon. A Max Factor Lasting Performance Alapozóval minden nő álma valóra válik; hosszantartó, hibátlan végeredmény.

fotorcreated_377.jpg

Tovább

PALMERS HUNGARY Grand Opening Party

A PALMERS 2017-es tavaszi/nyári kollekciója nem csupán kifinomult darabok legújabb válogatásaként definiálja önmagát. Sokkal inkább azért született meg ez a kollekció, hogy minden nap arra inspirálja a nőket, hogy merjék újraértelmezni önmagukat! Bíztatja őket, hogy élvezzék ki a PALMERS fehérnemű viselésének örömét! Ráadásul a modern fehérnemű már nem csak a ruha alatt rejtőznek, hanem a hétköznapi viseletekben is találkozhatunk velük. Idén nyáron láthatunk feltűnő bodykat farmerrel és sneakerrel párosítva, szexi csipkét előbukkanni egy blúz alól.

fotorcreated_376.jpg

Tovább

Íme a legújabb mestermű a Credortól

A Seiko Watch Corporation (Seiko) bemutatta FUGAKU Tourbillon Limited Edition nevű mesteri alkotását. Az óra kialakítása a drámaian lenyűgöző egyedi megjelenésével a japán szépségideál előtt tiszteleg. Az óra szívét az ultra-vékony Caliber 68 alapjaira épülő szerkezet adja, amelyet a japán órakészítés legnemesebb mechanikus szerkezetei között tartják számon.

13712741_144341159327295_2093048080_n.jpg

Tovább

Áprilisi AVON újdonságok

A tavasz a megújulás időszaka, így nem meglepő, hogy az áprilisi AVON katalógusban sok kedvelt termék kap új ruhát és összetételt. Az AVON Advance Techniques Tápláló és védő hajápolási készítményei nemcsak külsőleg újultak meg, de továbbfejlesztett formulájának köszönhetően mesés, szalonminőségű tincseket varázsolnak nekünk.

fotorcreated_364.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása