Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

DACIA LOGAN: Tökéletes társ egy remek miniszabihoz

2017. március 06. - Antalfy Krisztina

Dacia Logan Mcv 1.5 DCI 90 LE Arctic // Női szemmel

Végre itt a tavasz! A hétvégén csodás napsütéses reggelre ébredtünk, így hosszú idő után ismét volt kedvem kimozdulni itthonról. De egy remek miniszabihoz kell egy autó is, amivel valóban kényelmesen kimozdulhatok Kedvessel, és az egész családdal. Így nem kis izgalommal mentem be a Renault-Kelet Pest márkakereskedésbe, ahol már várt rám a Dacia egyik újdonsága, a gyönyörű szép kékmetál színű LOGAN MCV kombi.

photocat_35.jpg

Tovább

Most megelevenedik a nemiség, a szerelem és az érzékiség

Március 8-án, 19 órai kezdettel folytatódik a Berekai Art Stúdió irodalmi felolvasóest. A Weöres Sándor által megálmodott nőalak, Psyché elevenedik meg Jónás Judit színművész és Mata András ének-gitárművész segítségével.

1200x900-psyche-3.jpg

Tovább

Hatékony társ a mindennapok zűrös forgatagában

Hogyan maradjunk frissek egy hosszabb autóút alatt?

Sokak számára ismerős az érzés, amikor egy-kétórás autóvezetés - vagy még hosszabb autóút után - kell helytállni egy üzleti tárgyaláson, megtartani egy fontosabb előadást, meggyőzni egy lehetséges vevőt, vagy egyszerűen csak kellő energiával bírni az - úton addig békésen szendergő – gyerek egyre növekvő aktivitásigényét. Legyen szó akár üzleti útról, akár családi nyaralásról, sokat tehetünk azért, hogy egy hosszabb autóút alatt is megőrizzük frissességünket, elsősorban biztonságunk érdekében!

fotorcreated_354.jpg

Tovább

Ti melyik STAR WARS páros lennétek?

Folyton egymás társaságában vagytok és a barátaitok már csak a közös Facebook oldalatokon értesülnek a létezésetekről, vagy a legvadabb brazil szappanoperához hasonlítanád a jelenlegi kapcsolatodat? Ahogy ismét beindult a nagy Star Wars mánia, új dimenzióban mérheted a románcodat is. A Women’secret a galaktikus Star Wars kollekciója kapcsán összeállított egy tesztet, amivel ismét a Birodalomban érezheted magad. Az erő legyen Veled: megmutatjuk, melyik Star Wars pároshoz hasonlít a kapcsolatod!
ws_sw_3.jpg

Tovább

5 dolog, amit ki kell próbálnunk idén tavasszal

Filléres bakancslista

Miután túl vagyunk a karácsonyon és a szilveszteren, kiélveztük a hógolyózás és a síelés minden örömét, ideje bevallanunk, hogy már rendkívül unjuk a telet. De szerencsére vége: kinyílt az első hóvirág, a medvék is kidugták az orrukat a barlangjukból, így mi is lassan elkezdhetünk reménykedni. Félre a megszokott programokkal, 2017 a folyókról szól: összegyűjtöttünk öt programot, amit nem hagyhatunk ki idén tavasszal – ráadásul nem kell hozzá elköltenünk az egész havi pénzünket sem.

giphy_50.gif

R  Kezdjük a hétfőt hajózással!

Tovább

A zöld 50 árnyalata, lázba hozza otthonod

A 2017-ben a zöld szín nyert a lakberendezési színversenyben. Ezzel a színnel egy leheletnyi természetességet csempészhetünk az otthonunkba. A bátrabbak használhatják a falakon vagy bútorfelületeken, de természetesen egy-egy kiegészítő is tökéletes választás lehet.

0445287_21987237.jpg

Tovább

Szép lányokkal lendítenék fel a magyar gazdaságot

Sok magyar vállalkozás sikerét hozhatja meg egy újtípusú szépségverseny. A Magyarországon Nemzet Szépe elnevezés alatt megrendezésre kerülő Miss Nation’s Beauty világverseny célja, hogy a szép lányok egyben hazájuk egyfajta exportőrré is váljanak.

img_0117.JPG

Tovább

Ilyen futóversenyt még tuti nem láttál

Nagyszabású partin mutatkozott be az adidas UltraBOOST X

Virtuális futóverseny, táncshow, egyedi cipődíszek, fotókiállítás – többek között ilyen programok várták a hazai divat- és sportvilág képviselőit múlt héten a teljesen megújult Váci utcai adidas üzletben, amely idén ünnepli 30. születésnapját. Az eseményen résztvevők – többek között Iszak Eszti, Szilágyi Szilvi, Kováts Vera, Béres Alexandra, Keszthelyi Vivien, Debreczeni Zita és unokatestvére, Dóra – mind azért érkeztek a márka partijára, hogy megismerjék az új női futócipőt, az UltraBOOST X modellt. Az eseményen futóversenyt is rendeztek, amelynek díjazottja Lola lett.
unspecified_2_1.jpg

Tovább

Ilyen volt a hétvégi Konyhakiállítás

Tökéletes ízélmény nincs minőségi víz nélkül

Magyarországon a vezetékes víz szigorú minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül, és biztonsággal fogyasztható. A tisztítási és szűrési eljárások következtében nem, vagy csak rendkívül elenyésző mértékben tartalmazhat nem kívánatos anyagokat. Az ivóvíz azonban hosszú és néhol -igen elöregedett csővezetékeken át jut el a háztartásokba. Ráadásul ezek felújítási, javítási munkálatai során lebegő szennyeződések kerülhetnek bele, így érdemes olyan konyhai víztisztító berendezéseket használni otthonunkban, amelyek megszűrik, illetve lágyítják a csapvizet. Ezzel hozzájárulhatunk vízzel készült ételeink, italaink kiváló íz világához és konyhai gépeink élettartamát is meghosszabbíthatjuk.

bwt_konyhakiallitas_fotok_3.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása