Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Na ezért érdemes lesz elhagynod Budapestet!

2017. május 18. - Antalfy Krisztina

VI. Gönci Barack Vigasság

A Gönci Barack Vigasság az a két nap a nyárban, mikor a legjobbat kaphatja, tapasztalhatja, érezheti az, aki erre a vidékre látogat. Amellett, hogy meg lehet kóstolni az érett Gönci barackot, lesznek barackos finomságok, barackpálinka, barackos koktélok, frissen főtt lekvárok és két napra való, tömény program gyerekeknek és felnőtteknek. 

h6-770x522.png

Tovább

Ismerd meg a Kamchatka design Birdy kollekcióját

A Kamchatka design Birdy kollekciója ezúttal idegen tollakkal ékeskedik. Szabó Ágnes festő képeit felhasználva egyfajta crossover a dizájn és a képzőművészet között. A klasszikus technikával, olajjal vászonra készült képek digitális nyomás segítségével hernyóselyem alapra kerültek. Nagyon minimális szabással, öltözködési textillé válva „teleportálódtak”. Így került a kép elbitorolva a vászonról funkcionális közegbe. A légies alapanyag új karakterekkel erősíti a képi tartalmat: három-dimenzióba repíti, mozgatja a térben.
temesi_kamchatka_birdy_2_1.jpg

Tovább

Kevesebben vesznek import használt autót

Évek óta dübörög a használt autó piac, aminek köszönhetően évről-évre 25-30 százalékos emelkedést mutatott a terület. A növekedés 2017 első negyedévében is folytatódott, azonban ennek mértéke jelentősen elmarad a korábbiaktól. A legnagyobb visszaesés a használt autó importban érzékelhető: már csak 7 százalékkal érkezett több kocsi a tavalyi év, hasonló időszakához képest Magyarországra.

_c1b3680.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása