Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A használtruhák megjelentek a kifutón

2017. május 08. - Antalfy Krisztina

Nemrégiben részt vettem életem első használtruha divatbemutatóján, melyet a Cream üzletlánc szervezett a nagyközönség számára, a StartMyStyle csapat segítségével. Mivel amúgy is nagy rajongója vagyok a másodkézből származó ruhadaraboknak, ezért nagy izgalommal ültem be az április 30-i show-ra, ahol remek kis válogatást láthattam az üzletlánc tavaszi-nyári női, férfi, gyerek ruhák és kiegészítők kínálatából.  

fotorcreated_484.jpg

Tovább

Ajkaink kiéheztek erre az együttműködésre

Balmain x L'Oréal Paris 

Olivier Rousteing, a Balmain Paris kreatív igazgatója a Balmain rock istennő szépségideálját egy L’Oréal Paris által kreált ajakrúzs kollekcióban testesíti meg. A párizsi luxus divatház és a vezető sminkmárka közötti első együttműködés az őszi Párizsi Divathéten kerül bemutatásra.

1493866940573.jpg

Tovább

Légy részese a legnagyobb magyar vitorlás eseménynek!

Jön a 49. Kékszalag Erste World Nagydíj

Két hónap van még hátra a legnagyobb létszámú magyarországi vitorlás esemény, a 49. Kékszalag Erste World Nagydíj rajtjáig. A verseny, amely évek óta Európa legnépesebb tókerülő regattája, július 6-án reggel 9 órakor veszi kezdetét. A feladat: legfeljebb 48 óra alatt megkerülni a Balatont, és visszatérni a balatonfüredi célba.
csg_1924.jpg

Tovább

Így lesz üde és tökéletes arcbőröd egész nap!

Hibátlan és tartós smink!

A "no make-up" trend tovább hódít a smink világában. A természetesség hatását keltő termékek a bőr naturális szépségét kiemelve mind-mind észrevétlenül állnak a tökéletes bőr szolgálatában. Mintha csak ilyen kifogástalan, makulátlan bőrrel születtünk volna.

model_freshflawless_3.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása