Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Modern pasik online játszótere

2017. május 23. - Antalfy Krisztina

Annyira természetesnek vesszük, hogy nekünk nőknek mennyire kézenfekvő online vásárolni, nyári ruháinkat, legújabb táskáinkat és a hozzá színben illő topánt interneten megrendelni, hisz számtalan remek webshop áll a rendelkezésünkre. Na, de mi van a pasikkal? Lássuk be,  számukra kisebb az online webshopok játszótere, ahol kedvükre böngészhetnének, válogathatnának, vagy vásárolhatnának. Persze jól tudom, hogy az úriemberek célirányosan szokták kibővíteni gardróbjuk tartalmát, de azért adok most egy tuti tippet, ahonnan igazán remek darabokkal gazdagodhatnak, és még a lábukat sem kell kitegyék otthonról.
fotorcreated_553.jpg
Kép1/2/3/4

Tovább

Helló M.A.C Fruity Juicy!

Hajózz ki velem a trópusi árnyalatok fuvallatán! Bolondozz a vibrálórúzsokkal, fűszerezd meg a mindennapjaid a Cremsheen Glass szájfénnyel vagy az új, 3 féle x 6 szemhéjpaletta egyikével. Élvezd a napsütést a bronzosítópúder vagy a Pearlmatte Face Powder-el, majd használd ki az utolsó napsugarakat a Lustre Drops bronzosítóval, miközben a kókuszillatot felidéző Prep + Prime Fix+ megalapozza a rád váróéjszaka hangulatát.

summer-2017_mac-fruity-juicy_002_promo.jpg

Tovább

FORD: Légy KUGA egyetlen érintéssel!

Ford Kuga 2.0 TDCI 180 LE Vignale Aut. // Női szemmel

Számomra egy autó eddig nem volt több mint négy keréken guruló kényelem, és egészen mostanáig nem is éreztem hiányát a kifinomult belső térnek, ill. a maximális igényeket kiszolgáló kényelmi funkcióknak. Azonban a napokban a Ford Magyarországtól lehetőséget kaptunk, hogy testközelből is kipróbáljuk legújabb modelljüket a Ford KUGA faceliften átesett modelljét, méghozzá a legmagasabb, Vignale kivitelben. Fordot eddig még nem teszteltünk itt a blogon, így óriási izgalommal mondtunk igent erre a lehetőségre. Lássuk, hogy mit is nyújt 2017-ben ez a Milano Grigio fényezést viselő gyönyörűség. 

20170521_155448_hdr_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása