Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Varázsold élménnyé az otthonod!

2017. május 29. - Antalfy Krisztina

Élvezd a hosszan tartó illatot!

Rohanós hétköznapokon innen és persze azokon túl, életünk legfontosabb részét képezik az illatok, melyek komoly fegyvernek számítanak a mindennapokban. Az illatok ugyanis behatolnak az elménkbe, hatással vannak a lelkünkre és megdobogtatják a szívünket. Egy finom illat régi, gyermekkori emlékeket ébreszthet bennünk, eszünkbe juttathatja nagymamánk fánkját, egykori otthonunkat, első szerelmünket, vagy édesanyánkkal töltött pillanatokat.

fotorcreated_571.jpg

Tovább

Íme a Corvina Kiadó Könyvheti újdonságai

Ha Könyvhét, akkor könyv  újdonságok, remek irodalmi programok és szuper kedvezmények! Idén már 88. alkalommal kerül megrendezésre az Ünnepi Könyvhét, melynek alkalmából a Corvina Kiadó is új könyvekkel jelentkezik. Az alábbi posztban elhoztam néhány értékes olvasnivalót, melyeket érdemes lesz újra és újra elolvasni.

3eb34f90fc6b7b9a31000e231e3a9744.jpg

Tovább

Melyik fürdőruhatípus illik hozzád?

Homok a lábujjaink között, koktél a kézben és a hűs, morajló tenger a háttérben … Most már az időjárás is egyre nyáriasabb, mi pedig csak arra tudunk gondolni, mikor fekhetünk ki egész nap a vízpartra és élvezhetjük a napsütést. Szerencsére már a boltok is elkezdték a visszaszámlálást, így itt az idő, hogy beszerezzük az idei strandszettünket! A Women’secret most segít nekünk megtalálni, hogy a számtalan izgalmasan kombinálható bikini és trikini közül melyik illik hozzánk leginkább!
20170524_c63_des_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása