Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Legördült a gyártósorról a vadonatúj Fiesta

2017. május 30. - Antalfy Krisztina

A Fiesta jól példázza a Ford új, sokszínűségre törekvő stratégiáját, hiszen a kínálatban ugyanúgy szerepel a sportos ST-Line változat, mint a kifinomult Vignale és Titanium kivitelek , amelyek néhány hónapon belül megjelennek az európai piacokon, illetve a jövőre érkező Fiesta Active crossover és a Fiesta ST.

wdtck8gi5olwtjgjohle.jpg

Tovább

Így lesz jóban bőröd a Nappal!

Fényvédő testpermet érzékeny bőrre

Pár napja még a hideg, szeles időtől szenvedtünk, ma meg már a nagy meleg okoz gondot számunkra. Ám a várva várt nyár sajnos nem mindenkinek jelent egyet a láblógatós, hűsítő italt kortyolgatós, felhőtlen kikapcsolódással. Sajnos sokunknak a forró hétköznapok is munkával telnek, azonban ez nem jelenti azt, hogy nem kéne odafigyelnünk a bőrünk védelmére, hisz erős UV-sugárzás estén a buszmegállóban is leéghetünk pár perc alatt.

fotorcreated_573.jpgKép1/2/3

Tovább

CACTUS kollekcióval indul a nyár a Lazlo-nál

Épp oly játékos, épp oly mókás, épp oly keszekusza, mint te vagy én. Lehet a kedvenced, a féltve őrzött kincsed. Lehet a kabalád, a sokakat elriasztó pozsgáskád. Ültetgeted, nevelgeted, mindenhová elviszed. A CACTUS egy pillanat alatt az életed része lesz.

lazlo_cactus3.jpg

Tovább

Ötvenéves a Wankel-motoros Mazda Cosmo

Fontos pillanat volt az autózás történetében, amikor pontosan 50 éve, a Mazda bemutatta a Wankel-motoros Mazda Cosmo Sport modellt. A stílusos kétüléses egy olyan innovációs hagyomány kezdetét jelentette, amely a mai napig él a Mazdánál: a cél egyedi műszaki megoldásokkal különleges vezetési élményt adó és motorsportsikereket eredményező autók gyártása.
mazda-50-years-of-rotary-16.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása