Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Felismered ezeket a Peugeot modellek a filmvászonról?

2020. április 30. - Antalfy Krisztina

Hiába elmaradhatatlan szereplő a legtöbb filmnek, TV-játéknak vagy sorozatnak, a stáblistákban a legritkább esetben emlékeznek meg az alkotások motorizált szereplőiről. Lássuk, milyen jelentős szerepekben láthattuk a Peugeot fontos típusait az elmúlt közel száz évben.
columbo4.jpg

Tovább

Így tarts egy kis luxus kényeztetést bőrödnek

the Beauty Box

Imádom a divatot, a nagyikám viszont mindig azt tanította számomra, sosem lehet elég jól öltözött egy nő, ha ápolatlan a megjelenése. A nőiesség azonban nem korlátozódhat csupán a ruhákra, és a kiegészítőkre, fontos az ápolt, makulátlan bőr is, amely még szebbé, elragadóvá varázsolja a megjelenésünket.  

95145367_245308846547892_4052872777082600411_n.jpg

Tovább

Otthoni szépségrituálé az édesanyáknak

Anya, házitanító, feleség, szakácsnő, takarító- és dolgozó nő. Ezek ma sok home office-ba kényszerült anya mindennapi szerepei. Mivel az iskolák valószínűleg nem nyitnak ki nyárig, még hónapokig eltarthat ez a helyzet. Ahhoz, hogy bírd a strapát, fontos, hogy néha magaddal is foglalkozz. Varga-Darabos Andrea, a Manna Natúr Kozmetikum alapítója bemutat néhány tippet.

photo-1532926381893-7542290edf1d.jpg

Tovább

Láss messzebbre a DS MATRIX Led Vision fényszórókkal

A DS MATRIX LED VISION-nel a DS Automobiles volt az első gyártó, amely mátrix fényszórókat alkalmazott a DS 3 CROSSBACK szegmensében. Ez a technológiai fejlesztés igazi előnyt jelent a biztonság és a kényelem szempontjából a vezető és a többi közlekedő számára. A DS 3 CROSSBACK avantgárd formatervezésének kulcsfontosságú elemei közé tartozó DS MATRIX LED VISION fényszórók élvonalbeli technológiát kínálnak. A két különálló részből álló fényszórók – melyekben három LED modul biztosítja a tompított fény funkciót és egy MATRIX BEAM modul a távolsági fény funkciót – jelentősen hozzájárulnak a DS 3 CROSSBACK orr-részének határozott stílusához.
ds_matrix_led_vision_2.jpg

Tovább

Yves Rocher Lifting Végétal // TESZT

Forradalmi lifting hatás a természetes kollagén erejével

A közismert francia kozmetikai márka legújabb termékcsaládjával ismét egy erős ütést adott azoknak az undok, utálatos ráncoknak, csak hogy arcunk a kor előrehaladtával is képes legyen megőrizni természetes szépségét. Az Yves Roscher
Lifting Végétal elnevezésű termékei több mint 97%-ban természetes, növényi eredetű összetevőket tartalmaznak, melyek segíthetnek felvenni a harcot az öregedéssel szemben, energiával töltik fel sejtjeinket és közben megerősítik bőrünk összetételét. 

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_35.jpg

Tovább

10 ALAP RUHADARAB, amivel igazán csinos leszel tavasszal

Ezekkel tuti nem nyúlsz majd mellé

Nincs tavasz virágminta nélkül, ez az irányzat szinte minden évben felbukkan ilyen, vagy olyan formában, ugyanakkor nem kell nekünk kizárólag virágos darabokba bújjunk, hogy az idei szezonban is divatosak legyünk. Néha elég egy-egy jól megválasztott alapdarab, amely nem feltűnő, nem túlzó, mégis csinos, stílusos és bármilyen párosítással megállja a helyét.
feher_bluzt_19.jpg

Tovább

Alkosd meg saját DS modelled

Engedd szabadon kreativitásod!

Lépj ki egy kicsit a mindennapok egyhangúságából és kapcsolódj ki! A bezártságból adódó stressz levezetésére kiváló eszköz a színezés. A DS Automobiles 8 kiszínezhető rajzot készített, amelyek a DS 9, DS 7 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK modelleket, a DS AERO SPORT LOUNGE, DS X E-TENSE és DS E-TENSE koncepcióautókat, valamint a DS Techeetah Formula E versenyautót ábrázolják.

81712_252.jpg

Tovább

Júniusban debütál Japánban az új TOYOTA Harrier

A Toyota bejelentette, hogy tervei szerint júniusban érkezik Japánban a vadonatúj Toyota Harrier, amely az autógyártó ígérete szerint túlmutat majd egy hagyományos SUV keretein. A modell európai forgalmazását nem tervezik ám izgalmas kitekintést nyújt abba, hogy a világ vezető autómárkája a globális modellek mellett milyen regionális modellekkel arat sikereket más kontinenseken, a benne bemutatkozó technológiák pedig jó eséllyel a jövőben érkező európai modellekben is visszaköszönnek majd.
toyota_harrier_3.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása