Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Helló Szeptember!

2016. szeptember 02. - Antalfy Krisztina

Szia Szépség! Lehet furcsán hangzik, de én már alig vártam, hogy végre beköszöntsön az ősz, sőt azt is meg merem kockáztatni, kicsivel jobban szeretem ezt az évszakot, mint a forró nyarat. Oké-oké, vártam én is a nyárra, ami jó volt, szép volt, és szerencsére rengetek élmény belefért idén is, de már nagyon hiányoztak a szekrényem mélyén szunnyadó kardigánok és kötött ruhák. Az új évszak olyan számomra, mint egy új hét kezdete, ilyenkor minden új, és minden megváltozik. Az alábbi posztban megmutatom Neked, hogy én miért is szeretem annyira a lehulló falevelek varázsát.

Tovább

A hónap 5 kedvence // Augusztus

Végérvényesen búcsút inthettünk a nyárnak. Bár az időjárás még véletlenül sem tükrözi a valódi őszt, és még javában tart a vénasszonyok nyara, a naptárban már átlapoztunk szeptemberre. Én már nagyon vártam ezt az időszakot, talán öregszek, de valahogy jobban szeretem a hűvösebb napokat, mint a tikkasztó forróságot. De mielőtt még az utolsó falevelek végérvényesen elhullnak a fákról, gyorsan nézd át velem az augusztusi hónap kedvenceit, hisz most is nagyon klassz termékek kerültek előtérbe.

photocatsds.jpg

Tovább

Playersroom nyílt a Váci utcában

Hatalmas tömeg várta, hogy a Playersroom üzlethálózat megnyissa új üzletétének kapuit augusztus 30.-án Budapest szívében, a Váci utcában. A főváros első számú shopping utcájának 14-es száma alatt különleges nyereményjátékokkal és óriási akciókkal várta vásárlóit és látogatóit Magyarország egyik vezető cipő és sportruházati üzletlánca, a Playersroom.

piltnerpeter-85075.JPG

Tovább

Insta-pillanatok // Augusztus

10 dolog, amit szerettem benne

Így szeptember elején még eszünkbe sincs elbúcsúzni a napsütéses nyártól, a hűvös reggelek és fázós éjszakák azonban már jelzik számunkra, hogy hamarosan beköszönt a valódi ősz. Bár nyár típus vagyok, kedvenc évszakom mégis az ősz, imádok benne mindent, a színeket, az illatokat, a nagy erdei sétákat, a lehulló színes faleveleket, a ködös hajnalokat, a gazadagon variálható meleg ruhadarabokat és a sütőtököt. Ez az évszak tehát számtalan gyönyörűséget tartogat számunkra.

fotorcreateds_4.jpg

Tovább

chocoMe csokiban gazdag ősz vár ránk

A korábbi évekhez hasonlóan az új csokoládészezont vadonatúj termékfejlesztésekkel kívánja a chocoMe még vonzóbba és varázslatosabbá tenni. A nemzetközi versenyeken kiemelkedően sok díjat begyűjtő csokoládémanufaktúra az őszi idénynek egy merész, a francia csúcsgasztronómiában is pusztán egy pár éve használt alapanyaggal, egy különleges, díjhalmozó drazsékat bemutató válogatással és egy új, egzotikus Voilé ízzel vág neki.

a_chocome_inycsiklando_ujdonsagai_az_oszi_kulinaris_szezonra_1.jpeg

Tovább

Őszi gombolyagparty SÜEL módra

Még forróság van, és javában tombol a nyár, de már ott lapulnak a Süel raktárban az újdonságok. Pár héttel ezelőtt már megismerkedhettünk a márka legújabb színeivel, az "eper- áfonyával", amivel játékos könnyedségen átléphetünk az őszbe, méghozzá egy színes és vidám őszbe. Így a Süel első, őszi fotózásának főszereplője ez az új színes fonal, és ahogy mindig, Csillag Zsuzsi célja most is az, hogy megmutassa, mennyire sok kombinációban tudjuk majd magunkra kapni ezt az élénk árnyalatot.

eper_suel_kicsi61.jpg

Tovább

KATTI ZOÓB 2016/2017 ősz-tél

Stílusok és korszakok találkozásából képzőművészeti üzenet

Nagy sikerrel lezajlott a KATTI ZOÓB Divatház éves szabadtéri nagybemutatója –  egy egész évre szóló, ezerarcú ruhakollekció, pasztellek, ragyogó sárgák, előkelő, mély tónusok, letisztult szabásvonalakkal és ikonikus képzőművészeti motívumokkal randevúzva keltették életre a felejthetetlen divatvarázslatot a balatonfüredi Anna Grand Hotel patinás hangulatú parkjában.

fotorcreated_54.jpg

Tovább

A hűség a kutyáknak való

Adott egy nő, aki elhatározta, hogy boldog lesz. Mert az jót tesz az egészségének. Különben is annyiszor ráfázott már. Nem gyámolítót keres, nincs szüksége senkire, hogy eltartsa, öntörvényű és szabad. Ő választ, hogy kivel, melyik városban és hogyan szexel. Sokat megtud a férfiakról, de még többet magáról. Meg arról, hogy az élet nem egy tündérmese. Ha éjfélkor elveszíted a cipőd, egyszerűen részeg vagy. Szőcs Henriette hősében mindannyian benne vagyunk egy kicsit, azzal a különbséggel, hogy ő meg is teszi, amiket legtöbben nem merünk. Irigyeljük? Lehet. De lehet nincs is miért. Egyetlen hely van, ahol a romantika megelőzi a szexet, az a szótár.

232e6977abbf0c35d6462ede75b8f6a4.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása