Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Művészi kávé- és pezsgőkészítési eljárások Szumátráról és Somlóról

2020. szeptember 25. - Antalfy Krisztina

Mi a közös a kiváló minőségű érlelt kávéban és a tradicionális eljárással készült pezsgőben? A kézi szüretelés, a türelmes érlelés, valamint a speciális termőtalaj, ami meghatározza mindkét ital egyedi karakterét. Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövete és Prisztavok Zoltán, a Kreinbacher Birtok kereskedelmi és marketingvezetője az érlelt kávé- és a pezsgőkészítés közötti párhuzamok megismertetésén keresztül mutatja be a Nespresso új, limitált kiadású Master Origin Aged Sumatra kávékülönlegességét.  

nespressoday1_cam1_090518_124908.jpg

Tovább

Hogyan sikerült elérni, hogy a Ford Mustang Mach-E minden európai vezető arcára mosolyt csaljon?

Tesztek a befagyott tavakon és a perzselő sivatagokban, órák végtelen sokasága a legmodernebb szimulátorokon… A Ford mérnökcsapatai világszerte keményen dolgoztak azon, hogy a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach‑E pontosan azt a hamisítatlan Mustang-élményt nyújtsa, amit a vásárlók elvárnak ettől a legendás modelltől.

unnamed_1_52.jpg

Tovább

Legyél te is könyvmecénás!

Könyvmecénás célja, hogy értékteremtő könyvek megjelenését támogassa. Mecénás bárki lehet, aki szeretné  egy kicsit sajátjának érezni egy-egy mű megszületését, és örülne, ha neve összekötődne ezekkel. A támogatásként felajánlható legkisebb összeg mindig az adott könyv fogyasztói ára. A mecénásokra váró kötet Géczi János A rózsa labirintusa című könyve, melynek a mecénálási időszaka szeptember 30-ig tart.

photo-1547904803-9a23534961ed.jpg

Tovább

A Ford Performance első SUV-modellje Európában

Európában első alkalommal jelenik meg egy olyan modell a kompakt SUV szegmensben, amely a Ford Performance legmodernebb menetdinamikai fejlesztéseit kínálja. Íme a vadonatúj Ford Puma ST! Ahogy az ST megnevezés is jelzi, az autóban kifinomult sport-technológiák működnek, például a szegmensben egyedülinek számító mechanikus, részlegesen önzáró differenciálműve (LSD), illetve a szabadalmaztatott erővektor szabályozású rugók. A Puma ST emellett választható üzemmódokat is kínál, többek közt Sport beállítást és – egy Ford Performace modellben most először – Eco üzemmódot, így a vezető rendkívül sokféle forgalmi helyzethez hozzáigazíthatja autója karakterét.

unnamed_3_18.jpg

Tovább

2020 Őszi Divattrendek

Mindaz, amiből érdemes válogatni

Bármennyire is szeretjük a nyarat, sajnos pár hét és szép lassan mindannyiunknál előkerülnek az őszi darabok, ezért nem árt ha már most kicsit felfrissítjük gardróbunkat az őszi trendeknek megfelelően. Valószínűleg nem fog mindegyik divatirányzat tetszeni, de ugye nem is az a fontos, hanem hogy ősszel is tudj kedved szerint válogatni az idei uralkodó divattrendek közül.
brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_6.jpg

Tovább

A Velencei Filmfesztivál után itthon is sikert aratott Horvát Lili filmje

A Velencei Filmfesztivál sikere után a hazai közönség is ovációval fogadta Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre (16) című filmjét a napokban a Corvin moziban tartott hazai díszbemutatón. Az első közönségtalálkozó a budapesti Művész moziban a járványhelyzet ellenére teltházas volt, és a szerdán tartandó második premier előtti vetítésre is minden jegy elkelt. A film Stork Natasa és Bodó Viktor főszereplésével az országos bemutató hetében, szeptember 24-étől 22 városban lesz látható a magyar mozikban a Mozinet forgalmazásában.

nms_6a-g.jpeg

Tovább

Így teremthetsz élhetőbb környezetet az otthonodban

3 tipp, amivel egyedivé teheted a lakásod megjelenését 

Idén sajnos bőven volt időnk otthon nézni a négy falat. A lakásunk nem csupán a pihenés, de a gyermeknevelés és sok esetben a munka színtere is lett. Ilyenkor valószínűleg ott motoszkál a fejünkben a kérdés: hogyan tehetném még szebbé, kényelmesebbé és élhetőbbé a környezetemet? A dekoráción való változtatás hatalmas előrelépést jelent, főleg ha az eddig üres falfelületeket vesszük kezelésbe.

1525298005821.jpg

Tovább

Imádni fogod Hugh Jackman kávéreklámját

Egészen fiatal korom óta imádom a kávét. Egyrészt az íze miatt, másrészt, mert maga a kávé elkészítése és elfogyasztása valahogy összekapcsolódott nálam a pihenés, a kikapcsolódás fogalmával. A kávé engem felébreszt, elindít, éppen ezért elég morcos és elviselhetetlen vagyok, amíg fel nem hörpintem az első reggeli capuccinomat, pont mint Hugh Jackman, aki ezúttal egy fergeteges kávé reklámban kapott főszerepet.
maxresdefault_14.jpg

Tovább

2020-as őszi divattrendek, amik már 70 éve is hódítottak

Néhány trendi minta, ruhadarab sosem megy ki a divatból, és persze vannak olyanok is, amelyek egy kis időre eltűnnek, majd újra a középpontba kerülnek. A Premier Outlet összegyűjtött néhány kortalandarabot, amelyeket nagyanyáink is előszeretettel viseltek. Inspirálódj te is a retró képeket nézegetve, és ültesd át az őszi szettedbe a legkedveltebb divattippeket!

brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_5.jpg

Tovább

Regény az intézményesített női elnyomás ellen

2020 National Book Awards

A Nemzeti Könyvdíjat (National Book Award) a második legjelentősebb irodalmi elismerésként tartják számon a Pulitzer-díj után az Egyesült Államokban. A 10 ezer dolláros pénzjutalommal párosuló díjat 1950 óta ítélik oda. Idén, az Athenaeum Kiadó gondozásában magyarul is megjelent Cso Namdzsu Született 1982-ben című kötetét is megtalálhatjuk a tíz legjobb között az idegennyelvű könyvek kategóriájában.

photo-1547357812-b5afb3656fc1.jpg

Tovább