Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Őszi trendek - mindent egy helyről

2020. szeptember 29. - Antalfy Krisztina

Tökéletes összhang a mindennapokban

A divat mindenkihez akar szólni, csak nem mindenki hallgatja meg, éppen ezért nem árt néha átgondolni, mielőtt még ruhavásárlásba kezdünk így az új évszak beköszöntével, hogy miből mit választunk magunknak. Míg az utóbbi időben ellébecolhattuk az öltözködést, hisz tavasz óta sokan home office-ban dolgoztunk, addig a szeptember ismét megkövetelte tőlünk a stílusos megjelenést és a jólöltözöttséget, hisz lassan-lassan mindannyian visszatérhettünk a munkahelyünkre.

brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_7.jpg

Tovább

Hogyan nézz ki legjobban, arcmaszkban?

Mára nem kérdés a maszkviselés fontossága és az sem, hogy a legfőbb küldetése a védekezés. Ugyanakkor, ha már minden nap viselnünk kell, miért ne gondolhatnánk rá egy új kiegészítőként, amely egy kis örömet és magabiztosságot adhat nekünk? A svéd FOREO beauty-tech brand most megcáfolja a tévhitet, hogy arcmaszkban nem nézhetünk ki jól.
foreo_best_look_with_mask_5.jpg

Tovább

Őszi kihívások az autózásban

Az ősz a színek évszaka. A táj sárga, narancssárga és barna árnyalatai csábító hétvégi kiruccanásokat tesznek lehetővé. Ugyanakkor, ez egyúttal a legnagyobb kihívást jelentő évszak a gépkocsi vezetőknek, mivel utakra hullott levelekkel, hidegebb időjárással, esővel és hosszabb sötét napszakokkal kell szembenézniük. Mindezek megkövetelik, hogy időnként ellenőrizzük a gépkocsinkat, és az évszakhoz igazítsuk a vezetést. Az alábbiakban 10 jó tanács található a gondtalan őszi vezetéshez.

seat_osz2.jpg

Tovább

5 dolog, ami Téged is boldogabbá tehet

Apró örömök a mindennapokból

Minden gyönyörű, napsütéses nap ajándék a testünknek és a lelkünknek. Ám a mai borongós, esős reggel után bennem is tudatosult, hogy bizony pillanatokon belül beköszöntenek a valódi őszies hónapok, ködös, borongós idővel és az ezzel járó szürkeséggel, kedvetlenséggel. Csüggedni azonban egy pillanatig sem szabad, hiszen ha minden napra találunk valami apró örömöt, az nem csupán szervezetünk stressz-hormon szintjét csökkenti majd, de a borongós időben is szebbnek látjuk majd a dolgokat.
boldogsag_27.jpg

Tovább

Művészi kávé- és pezsgőkészítési eljárások Szumátráról és Somlóról

Mi a közös a kiváló minőségű érlelt kávéban és a tradicionális eljárással készült pezsgőben? A kézi szüretelés, a türelmes érlelés, valamint a speciális termőtalaj, ami meghatározza mindkét ital egyedi karakterét. Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövete és Prisztavok Zoltán, a Kreinbacher Birtok kereskedelmi és marketingvezetője az érlelt kávé- és a pezsgőkészítés közötti párhuzamok megismertetésén keresztül mutatja be a Nespresso új, limitált kiadású Master Origin Aged Sumatra kávékülönlegességét.  

nespressoday1_cam1_090518_124908.jpg

Tovább

Hogyan sikerült elérni, hogy a Ford Mustang Mach-E minden európai vezető arcára mosolyt csaljon?

Tesztek a befagyott tavakon és a perzselő sivatagokban, órák végtelen sokasága a legmodernebb szimulátorokon… A Ford mérnökcsapatai világszerte keményen dolgoztak azon, hogy a tisztán elektromos hajtású Mustang Mach‑E pontosan azt a hamisítatlan Mustang-élményt nyújtsa, amit a vásárlók elvárnak ettől a legendás modelltől.

unnamed_1_52.jpg

Tovább

Legyél te is könyvmecénás!

Könyvmecénás célja, hogy értékteremtő könyvek megjelenését támogassa. Mecénás bárki lehet, aki szeretné  egy kicsit sajátjának érezni egy-egy mű megszületését, és örülne, ha neve összekötődne ezekkel. A támogatásként felajánlható legkisebb összeg mindig az adott könyv fogyasztói ára. A mecénásokra váró kötet Géczi János A rózsa labirintusa című könyve, melynek a mecénálási időszaka szeptember 30-ig tart.

photo-1547904803-9a23534961ed.jpg

Tovább

A Ford Performance első SUV-modellje Európában

Európában első alkalommal jelenik meg egy olyan modell a kompakt SUV szegmensben, amely a Ford Performance legmodernebb menetdinamikai fejlesztéseit kínálja. Íme a vadonatúj Ford Puma ST! Ahogy az ST megnevezés is jelzi, az autóban kifinomult sport-technológiák működnek, például a szegmensben egyedülinek számító mechanikus, részlegesen önzáró differenciálműve (LSD), illetve a szabadalmaztatott erővektor szabályozású rugók. A Puma ST emellett választható üzemmódokat is kínál, többek közt Sport beállítást és – egy Ford Performace modellben most először – Eco üzemmódot, így a vezető rendkívül sokféle forgalmi helyzethez hozzáigazíthatja autója karakterét.

unnamed_3_18.jpg

Tovább

Egy hét múlva jön a Szemrevaló Filmfesztivál

2020. október 1-8. között rendezik meg Budapesten a Szemrevaló Filmfesztivált. A Svájci Nagykövetség, az Osztrák Kulturális Fórum és a Goethe Intézet közös filmhete immár kilencedik alkalommal ad ízelítőt a német nyelvterület filmkultúrájából, ezúttal is eredeti nyelven, magyar felirattal. Október 1-4. között a Művész moziban vetítik a német nyelvű filmtermés legjavát. A járványhelyzetre való tekintettel a vetítések után online közönségtalálkozókat szerveznek. Október 5-8. között az érdeklődők a Távmoziban (online) is megtekinthetik az alkotásokat.

_2019_sommerhaus_eone_germany_foto_stephanie_kulbach_berlinalexanderplatz_web-1.jpg

Tovább

2020 Őszi Divattrendek

Mindaz, amiből érdemes válogatni

Bármennyire is szeretjük a nyarat, sajnos pár hét és szép lassan mindannyiunknál előkerülnek az őszi darabok, ezért nem árt ha már most kicsit felfrissítjük gardróbunkat az őszi trendeknek megfelelően. Valószínűleg nem fog mindegyik divatirányzat tetszeni, de ugye nem is az a fontos, hanem hogy ősszel is tudj kedved szerint válogatni az idei uralkodó divattrendek közül.
brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_6.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása